Concert în premieră la Timişoara cu Carla’s Dreams VIDEO

Concert în premieră la Timişoara cu Carla’s Dreams VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

carlasdreams

Timişorenii vor avea parte de un concert live extraordinar alături de Carla’s Dreams, „un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică“ – după cum se descriu muzicienii – evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 12 martie la Heaven Studio. Proiectul Carla’s Dreams va lansa în luna mai la Arenele Romane din Bucureşti noul album NGOC, al doilea material discografic din carieră. Fanii timişoreni vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar şi piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Carla’s Dreams sunt artiştii nonconformişti, talentaţi, creativi care cuceresc România şi impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams.


Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio şi TV în România Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări. Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio şi TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări. La inceputul acestui an, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări. Biletele pentru concertul lor de la Timişoara costă 15 lei pentru doamne şi domnişoare şi 25 lei pentru domni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.