Conducerea PNL Timiş, APROAPE convinsă că deputatul Alin Popoviciu nu va migra...

Conducerea PNL Timiş, APROAPE convinsă că deputatul Alin Popoviciu nu va migra la Mişcarea Populară. Ce spun despre întâlnirea avută de deputat cu Elena Udrea

1
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu02_resize

Liberalii din Timiş sunt convinşi că deputatul Alin Popoviciu nu se va alătura Mişcării Populare, partid creat la nivel naţional de Elena Udrea, fostă membră a PNL, cu care Popoviciu are şi afaceri.

La finele acestei săptămâni, copreşedintele PNL Timiș Dan Popa a declarat că „domnul Popoviciu este membru în Biroul Permanent Județean și din punct de vedere al clasamentului, ca activitate parlamentară este pe primul loc, este membru BPJ și în campanie se va ocupa de relația cu primarii. Alin este unul dintre candidații noștri, l-am văzut vopsit în toate culorile și pe el și am oprit măcelul ăsta intern, că nu ne interesează. Domnul Blaga nu l-a propus pe domnul Popoviciu președinte (n.r – la CJT), domnul Blaga a spus că ar fi, conform unei înțelegeri pe care noi o avem la nivel național, ar fi firesc aici, datorită faptului că vechiul PDL are mai mulți primari decât vechiul PNL, ca rseponsabilul să provină de acolo. Noi doi (n.r. – Dan Popa şi Nicolae Robu, copreşedinţi PNL Timiş) nu spunem da sau nu, noi vrem să câștigăm consiliul județean cu cel mai bun”.

Colegul său, Nicolae Robu a intervenit și a spus că „domnul președinte Blaga nu a spus ceva imperativ, a spus că în uzanțele practicate în PNL se ține seama de așa ceva”.

Popa a revenit completând că „nu am spus nici că Alin Popoviciu va fi președinte, nici că nu va fi, va fi președinte cel care, trecând de cele patru tipuri de voturi, va avea asentimentul organizației noastre județene.


Facem un pariu, faceți cu mine că nu plec, faceți pe o sumă mare, cu Alin faceți pe o sumă mai mică. Nu atât de mare, că nu stăpânesc problema. Nimeni nu poate garanta 100% pentru tot, dar pot să garantez 95% că nu pleacă. Viața lui politică e aici. Dacă un om care are o anumită maturitate, așa cum vorbeam, în ceea ce face nu cred că ar mai pleca niciun primar astăzi dacă ar ști ce se va întâmpla pe mai târziu”.

Deşi a avut un conflict mediatic cu deputatul, jingindu-se ca la uşa cortului din cauza unei chirii neplătite, Nicolae Robu a declarat că „la congresul de fuziune a celor două partide, eu i-am întins mâna domnului Popoviciu, l-am chemat înspre mine, i-am întis mâna și am făcut o poză și i-am spus: trecutul este trecut, partidele noastre au fuzionat, trebuie să dovedim că avem înțelepciunea să contribuim toți membrii celor două partide la a duce PNL din configurația sa de acum pe prima poziție pe scena politică românească. Să nu ne irosim în dispute mărunte, ci să ne focalizăm pe mize mari, cine vrea cu adevărat să facă politică. Cine vrea să se joace de-a politica să o facă, dar în jurul meu mie nu îmi place să văd oameni care se joacă de-a politica. Vă rog să îmi spuneți dacă de atunci de când am fuzionat până acum ați văzut vreun derapaj al domnului Alin Popoviciu, dacă îi puteți reproșa ceva. Eu nu am văzut. Eu mă declar mulțumit de prestația pe care domnul Alin Popoviciu a avut-o de atunci și până în prezent și în mass-media și în Parlament și aici în filiala Timiș a PNL, mai multe nu vreau să spun”.

Despre întâlnirea secretă dintre Popoviciu şi Udrea, Popa a conchis că „foarte bine că s-au întâlnit, foarte bine că se văd, pe noi nu ne afectează treaba asta. Alin este unul dintre candidații noștri”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.