Consiliul local a decis: reșițenii datornici scapă de penalități la plata impozitelor....

Consiliul local a decis: reșițenii datornici scapă de penalități la plata impozitelor. Ce acte sunt necesare

0
DISTRIBUIȚI

primaria resita expressdebanat

Reșițenii scapă de o parte din datoriile la bugetul local. Dacă nu și-au mai plătit impozitele de ani buni și au acumulat penalități, pot reveni că dările la zi, fără să mai achite penalități.


Măsura a fost luată în Consiliul Local, ca soluție pentru a stimula plățile impozitelor.

„Începând din 1 februarie până în 31 martie 2016, contribuabilii, persoane fizice, pot beneficia de scutirea de dobânzi, penalităţi şi majorări de întârziere la plata integrală a debitelor principale restante (impozite și taxe inclusiv chirii şi amenzi contravenţionale datorate bugetului local) conform HCL nr. 30/26.01.2016”, transmit oficialii Primăriei Reșița.

Pentru a beneficia de această facilitate sunt necesare următoarele acte, care se depun la Direcţia Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Reșița: o cerere-tip (de la Direcţia Impozite şi Taxe), copie după actul de identitate al titularilor, dovada achitării debitelor restante de la Direcţia Impozite şi Taxe (documentul de plată).

În anul 2015, au beneficiat de scutirea de dobânzi, penalităţi şi majorări de întârziere 1.200 de contribuabili, persoane fizice.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.