Daniel Stanciu DEZMINTE eventuala sosire a lui Mulțescu la Timișoara. Care e...

Daniel Stanciu DEZMINTE eventuala sosire a lui Mulțescu la Timișoara. Care e poziția clubului față de actualul staff tehnic de la ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

marin stanciu

Informația conform căreia Gheorghe Mulțescu ar urma să preia banca tehnică a bănățenilor după jocul de la Iași e negată de club. ACS Poli anunță printr-un comunicat oficial semnat de managerul sportiv Daniel Stanciu că Florin Marin se bucură de încredere în continuare.

Știrea apărută pe digisport.ro a căpătat veridicitate mai ales pentru că managerul sportiv al timișorenilor e un colaborator al televiziunii de sport. ”Dezmințim informațiile apărute în media referitoare la presupusa demitere din funcție a antrenorului principal Florin Marin.


Nu am discutat cu niciun alt tehnician. Înaintea meciului cu FC Voluntari, am avut o întâlnire cu toți cei care se ocupă de destinele clubului și am decis să acordăm credit total staff-ului tehnic. În acest moment, ne concentrăm să obținem maxim din cele două meciuri rămase din campionatul regular!”, se arată în comunicatul oficial semnat de Daniel Stanciu.

Gigi Mulțescu mai antrenase la Timișoara în perioada Poli AEK și a pregătit-o ultima dată chiar pe FC Voluntari, până în iarnă. Cert e că ACS Poli pleacă la Iași cu un lot pregătit de același staff tehnic condus de Florin Marin. Totuși, nu e exclus ca o schimbare la nivelul băncii tehnice să aibă loc după jocul cu Petrolul și înainte de startul play out-ului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.