Descinderi ale jandarmilor la hoții de curent din județul Timiș. Câți s-au...

Descinderi ale jandarmilor la hoții de curent din județul Timiș. Câți s-au ales cu dosare VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

BI 13

Un număr de 11 „locuinţe” ale rromilor din satul Alioş, judeţul Timiş, care erau branşate ilegal la reţeaua de energie electrică, au fost descoperite în această dimineaţă de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în cadrul unei acțiuni comune cu reprezentanții Enel.

Un număr de 15 de jandarmi timişoreni au fost mobilizaţi pentru participarea la această acţiune.


Cu această ocazie, aceştia au întocmit actele de sesizare pentru un număr de opt persoane pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine pentru racordarea ilegală la reţeaua de energie electrică care urmează să fie predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

”Au fost vizate 11 persoane bănuite de furt de energie electrică, dar şi depistarea unor instalaţii improvizate de transport şi distribuţie a energiei electrice. În urma verificărilor a reieşit faptul că în ultima perioada, pe raza localităţii, persoanele în cauză au săvârşit în mod repetat aceste infracţiuni. Persoanele de etnie rroma erau foarte ingenioase, metodele de furt de energie diferind de la o casă la alta – de la cabluri îngropate in pământ pana la cabluri, pur şi simplu agăţate de conductorii de joasă tensiune.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor săvârşirii faptelor precum şi a recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.