Iulian Boț „Viscol” a pus mâna pe cinematograful Capitol și alte imobile...

Iulian Boț „Viscol” a pus mâna pe cinematograful Capitol și alte imobile de patrimoniu din Lugoj. Ce avere are șeful de clan țigănesc cu polițiști „în buzunar”

0
DISTRIBUIȚI

descinderi la ipj timis (9)

În vârstă de 35 de ani, Iulian Boţ, zis „Viscol”, este considerat cel mai influent țigan din Lugoj. El este nepotul bulibașei din oraș și, așa cum au arătat procurorii anticorupție, a mituit șefi din poliție, procurori și un avocat ca să scape basma curată de pe urma dosarelor penale pentru evaziune fiscală pe care le are deschise pe numele său.

S-a lăudat mereu că are pile în Poliție, indicând spre șefii de la Timișoara.


Că relațiile pe care și le făcuse erau la cel mai înalt nivel s-a văzut în urmă cu aproape șase ani, mai exact în 2008, când fostul șef al Poliției Timiș, comisarul-șef Săndel Palade, în prezent pensionar, a contractat din proprie inițiativă firma de construcții a lui „Viscol”, SC Company Loris SRL, pentru a renova clădirea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş din Timișoara.

Beneficiind de protecția autorităților, „Viscol” și-a băgat în patrimoniu multe imobile din Lugoj și are deschise numeroase firme cu care face evaziune. Boț a pus mâna pe cinematograful Capitol și aproape a distrus clădirea. Când nu conduce un Audi decapotabil, negru, e la volanul unui Ferrari alb, mașini cu care, de altfel, îi place să se laude pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.