La PRESSALERT LIVE, de la ora 20, vezi până unde a mers...

La PRESSALERT LIVE, de la ora 20, vezi până unde a mers Nicolae Robu cu ajutorarea colegului de concediu. Nu rata DOCUMENTUL EXPLOZIV

0
DISTRIBUIȚI

eu la emisiune

Continuă seria dezvăluirilor din scandalul benzinăriei construite ilegal de partenerul de concediu al primarului Nicolae Robu lângă una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Timişoara şi construirea tot ilegală a unei parcări pe domeniul public.


După ce astăzi, primarul a susţinut că nu ştie detaliile celor întâmplate şi că „întotdeauna mie mi se aduc toate garanţiile de legalitate. ai departe, dacă dumneavoastră aveţi întrebări le puteţi adresa şi aparatul primăriei vă va răspunde asumându-şi răspunderea pentru ceea ce pune pe hârtie”, jurnalistul Dragoş Boţa a decis să facă public o nouă probă descoperită în cadrul investigaţiei jurnalistice.

„În această seară, la PRESSALERT LIVE, voi prezenta un document exploziv cu semnătura lui Nicolae Robu, care dovedeşte faptul că primarul Nicolae Robu a fost parte de la început în tot acest proiect de restituire pe repede înainte a terenului pentru mandatarul Teodor Tuducan, prietenul domniei sale de concediu. Poate îşi va reaminti când va vedea hârtia şi mâine ne va spune mai multe”, a anunţat jurnalistul Dragoş Boţa.

Invitată în această seară la PRESSALERT LIVE este Ada Cean, preşedintele M10 Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.