DVD „Live la Arenele Romane”, cu Cargo. Ce cuprinde discul și când...

DVD „Live la Arenele Romane”, cu Cargo. Ce cuprinde discul și când va fi lansat

0
DISTRIBUIȚI

cargo-640x426

Formaţia Cargo se pregăteşte de lansarea DVD-ului intitulat “Live la Arenele Romane“, în cadrul unui spectacol marca Metalhead, care va avea loc în data de 18 martie, la Bucureşti. Lansarea va fi în acelaşi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, show-ul „Noaptea Vrăjitoarelor“. DVD-ul conţine o selecţie de opt piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la „A 5a dimensiune” şi „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, piese care nu se regăsesc pe nici un album.

„După concertul aniversar «Cargo 30 de ani» din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat «Best Metal Show 2015», este momentul să scriem o nouă filă de istorie a rockului românesc!”, transmit membrii trupei, Adi Bărar – chitară, Adrian Baciu Igrişan – voce şi chitară, Tavi Pilan – tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu –bass.


„Ne dorim să facem o lansare a acestui DVD şi la Timişoara, în viitorul apropiat“, ne-a declarat Adi Bărar.

Timişorenii de la Cargo au câştigat premiul pentru cel mai bun show metal în România, la premiile Metalheads Awards, decernarea acestor distincţii desfăşurându-se la sfârşitul lunii ianuarie, la Bucureşti. Membrii formaţiei Cargo au primit la sfârşitul anului trecut titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, desfăşurată la Sala Capitol. La începutul lunii decembrie a anului trecut, membrii trupei Cargo au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis, pentru activitatea lor cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria B „Muzica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.