Echipa TM2021 invită asociațiile culturale și artiștii să vină cu idei pentru...

Echipa TM2021 invită asociațiile culturale și artiștii să vină cu idei pentru candidatura Timișoarei la titlul de capitală culturală

0
DISTRIBUIȚI

Întâlnirile de Joi cu Echipa TM2021

Echipa TM2021 – oraş candidat organizează o serie de întâlniri de lucru pentru construirea dosarului de candidatură. În decembrie 2015, Timişoara a fost nominalizată pe lista scurtă a oraşelor din România care intră în cea de-a doua etapă a competiției pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Dosarul Timişoarei a convins juriul de experţi că oraşul merită să continue cursa, alături de Baia Mare, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Pentru cea de-a doua etapă a candidaturii oraşului, echipa TM2021 îşi concentrează activitățile în scopul rafinării conceptul existent – Shine your light! Light up your city! / Luminează oraşul prin tine și al încheierii de parteneriate solide în plan local și european, pe baza recomandărilor juriului de experţi, aşa cum au fost ele formulate în raportul publicat la finalul lunii ianuarie a.c.

Întâlnirile de joi au ca scop implicarea comunităţii artistice locale, de la specialiştii din domeniul industriilor culturale şi creative (design, publishing, IT, film, artele spectacolului, muzică) la artişti şi tineri creatori şi ONG-uri.


Acestea cuprind o scurtă prezentare a punctelor cheie ale candidaturii și se concentrează pe dezbateri în grupuri de lucru.

În perioada 11 februarie – 3 martie 2016, în fiecare joi, începând cu ora 18:00, operatorii culturali din Timişoara sunt invitaţi la sediul Asociaţiei Timişoara–Capitală Culturală Europeană, la Bastionul Maria Theresia (Str. Martin Luther nr. 4, Corp B1, etaj I) pentru a lucra împreună cu echipa TM2021 la îmbunătăţirea programului cultural.

“Considerăm esențială continuarea procesului de crowdsourcing (externalizare către publicul larg) prin care s-au născut ideile care stau la baza dosarului. Astfel, invităm din nou la dialog operatorii culturali din Timişoara, în scopul completării și detalierii programul cultural existent şi pentru a identifica par

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.