Elevă din Timișoara, premiată cu o bursă pentru rezultatele excepționale. Ce gest...

Elevă din Timișoara, premiată cu o bursă pentru rezultatele excepționale. Ce gest impresionant a făcut pentru Carina, tânăra care are nevoie urgent de o operație pe creier pentru a trăi

0
DISTRIBUIȚI

andreea udriste

Mobilizare incredibilă, în ultimele zile, la Timișoara pentru Carina Udriste, o tânără de 17 ani elevă la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, care are nevoie urgent de o operație pe creier pentru a trăi. Intervenția chirurgicală va fi realizată în Italia, în luna martie, tânăra fiind diagnosticată cu epilepsie de lob temporal cauzat de un chist pe lobul temporal stâng, care crește rapid și îi presează creierul, fapt ce îi provoacă crize epileptice atipice. Pentru ca operația să fie realizată, este nevoie însă de suma de 25.000 de euro, pe care familia Carinei nu o are. În ultima perioadă au fost organizate o serie de evenimente caritabile, astfel că s-au strâns deja aproape 12.000 de euro.

Impresionant este faptul că, în urmă cu două zile, Clubul Rotary Timișoara a oferit zece burse în valoare de 1.000 lei celor mai merituoși elevi de liceu din județ, dar cu posibilități materiale reduse.


Printre cei care au fost premiați s-a numărat și Carina, dar și o colegă de clasa de-a ei, care a luat decizia de a dona întreaga sumă de bani pentru operația tinerei.

Joi, timișorenii cu suflet mare sunt invitați din nou să facă o faptă bună pentru Carina. Astfel, Asociația Produrabil organizează evenimentul caritabil „Trandafirul Roz”, de la ora 18.00, la Hotel Timișoara. Carina visează de mică să ajungă instrumentist într-o orchestră pe marile scene ale muzicii. Tânăra a participat, ca flautist, la numeroase concerte din țară și din străinătate, la olimpiade naționale și a voluntariat, pentru că a înțeles că doar prin educație și muncă poate ajunge acolo unde visează. În urmă cu doi ani, Carina a fost desemnată voluntarul anului de către Fundația Bethany.

Mai multe informații despre cum o puteți ajuta pe Carina sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.