EXCLUSIV Marilen Pirtea NU mai este rectorul Universității de Vest din Timișoara....

EXCLUSIV Marilen Pirtea NU mai este rectorul Universității de Vest din Timișoara. Vezi ce se ascunde în spatele acestui lucru

3
DISTRIBUIȚI

marilen pirtea la pressalert (5)

Marilen Pirtea nu mai este, de ieri, rectorul Universității de Vest din Timișoara. Decizia a fost luată în ședința senatului universității care a primit de la Marilen Pirtea un document prin care anunța că se autosuspendă, timp de o săptămână, din funcția de rector.


În locul său, pentru această perioadă, a fost numit la conducere Petru Ștefea, prorectorul departamentului Strategie Financiară și Economică, care a devenit și ordonator principal de credite. Hotărârea lui Pirtea vine chiar în ultima săptămână din primul său mandat, pentru că la sfârșitul săptămânii viitoare va începe cel de-al doilea mandat. Practic, prin această manevră, primul mandat de rector al lui Pirtea nu este unul complet și va putea candida pentru un al treilea mandat, invocând acest fapt.

Contactat telefonic de PRESSALERT.ro și întrebat de ce s-a autosuspendat chiar în ultima săptămână din primul său mandat, Pirtea a tăcut pentru câteva secunde, după care a explicat că „pur și simplu. Din motive personale. Am propus un alt ordonator de credite. Asta s-a votat. În mandatul al doilea se vor găsi cu siguranţă suficiente ocazii de a mă implica în alte activităţi care să necesite întreruperea periodică a mandatului”.

3 COMENTARII

  1. Un excroc. Vrea sa fure, sa fenteze legea. Oare numai de parveniti avem parte noi romanii? Pai ce este in capul acestui gagicar? Rușine , ar trebui sa plece acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.