Florin Bîrsăşteanu, CONFIRMAT de la Bucureşti în cursa pentru Primăria Timişoara. Ce...

Florin Bîrsăşteanu, CONFIRMAT de la Bucureşti în cursa pentru Primăria Timişoara. Ce plan anunţă şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 11

Este oficial: deputatul Florin Bîrsăşteanu a fost validat de conducerea centrală a partidului ca şi candidat al PSD la Primăria Timişoara.

Sâmbătă, secretarul PSD Marian Neacşu, declara la Timişoara că „propunerea organizaţiei municipale Timiş este domnul doctor Florin Bîrsăşteanu, dar având în vedere că fiecare candidatură trebuie să fie validată de forul decizional al partidului, propunerea a fost înaintată la Bucureşti.


Noi urmează să facem marţi o şedinţă de Birou permanent naţional, unde va fi validat şi domnul Bîrsăşteanu”.

Astăzi, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „s-au parcurs toţi paşii statutari. Florin Bîrsăşteanu este oficial candidatul PSD la Primăria Municipiului Timişoara. Va veni cu un proiect realist pentru Timişoara, un proiect care se poate implementa dincolo de palmieri, anticoncepţionale pentru ciori sau metrouri şi care va conţine chestiuni rezonabile care vor readuce Timişoara unde merită în România şi în Europa, pentru a avea o poziţie de oraş respectabil, ceea ce în ultimii ani nu s-a întâmplat”.

Bîrsăşteanu ocupă şi funcţia de preşedinte interimar al PSD Timişoara, după demisia lui Sebastian Răducanu, fost preşedinte ales prin vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.