Florin Marin, mulțumit de remiza din Moldova. Ce a spus despre situația...

Florin Marin, mulțumit de remiza din Moldova. Ce a spus despre situația sa la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

12735572_1082863008437676_1174251079_n

ACS Poli a fost mai aproape de înfrângere decât de victorie la Iași, cu revelația rundei inaugurale din 2016. Aflat în pericol de demitere, antrenorul Florin Marin a spus după meci că egalul (scor 1-1) în duelul cu trupa lui Nicolo Napoli e echitabil.

”Sunt mulțumit de rezultat, am întâlnit o echipă în formă, care a început foarte bine această parte a campionatului… În jocul de azi au avut perioade foarte bune de joc. Nu e prima dată când înscriem pe final, am fost și egalați pe final când conduceam noi.


Am avut și situația lui Bărbuț, când puteam și câștiga, dar nu era echitabilă o victorie după cum s-a desfășurat jocul”, a declarat Florin Marin pentru Digi Sport.

Pe fondul zvonurilor apărute săptămâna aceasta Florin Marin a repetat că e: ”conștient de faptul că antrenorii depind de rezultat. Când nu ai rezultate pozitive există pericolul să fii demis”. ACS Poli mai are un joc în sezonul regulat, pe teren propriu. ”E un meci foarte important. Petrolul e în luptă cu noi pentru evitarea retrogadării, trebuie să pregătim foarte bine acest meci, să-l câștigăm”, a adăugat Marin.

Tehnicianul rămâne optimist și în ceea ce privește situația financiară a clubului: ”Sunt problemele, dar sunt convins că se vor rezolva, se vor găsi soluții indiferent de decizia care se va da…”.

De partea cealaltă Nicolo Napoli se poate considera mai puțin fericit, chiar dacă cu acest punct echipa sa trece momentan peste ASA Tg. Mureș în clasament. ”Am alergat mult, am încercat să intrăm mereu în avantaj. Am reușit, am greșit că am dat mingea lor și a fost o greșeală de marcaj, dar băieții au făcut un meci bun. Am încercat până în ultimul minut să câștigăm”, a explicat Napoli pentru aceeași sursă.

Cu 22 de puncte ACS Poli păstrează locul 11 în Liga I după 25 de runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.