Florin Marin nu comentează informațiile care-l dau ca și ÎNLOCUIT cu Gigi...

Florin Marin nu comentează informațiile care-l dau ca și ÎNLOCUIT cu Gigi Mulțescu. Ce a spus despre meciul de la Iași și englezii sosiți pe baza clipurilor video

0
DISTRIBUIȚI

acs poli giarmata (2)

Tehnicianul lui ACS Poli ar urma să fie înlocuit după meciul de la Iași. Informația apărută pe digisport.ro înaintea jocului cu moldovenii l-a lăsat aparent rece pe Florin Marin. Acesta consideră că nu e nevoie ca el să comenteze și nu-și simte postul amenințat imediat. Bănățenii au în continuare și probleme de lot, dar nu se vor baza pe ultimii veniți în duelul cu echipa lui Nicolo Napoli.

”E un meci foarte important, Iași are șanse mari la play-off după rezultatul la Viitorul. Sigur că au moral bun, sunt montați. Mobilizați pentru joc. Nu e un joc decisiv pentru noi. Punctele sunt importante, atât pentru ei cât și pentru noi. Mai avem și jocul cu Petrolul…”, a declarat Florin Marin. Acesta nu va miza la Iași pe Suarez (suspendat), Elek – încă cu probleme la mână, Pedro Henrique, dar nici pe Cânu, la care au apărut probleme noi la genunchi, și Goga, a cărui situație s-a mai ameliorat. ”Iași a făcut achiziți importante, e o echipă omogenă, sunt bine organizați în defensivă și sunt eficienți. Nu cu multe goluri înscrise, dar puține primite. Au stabilitate pe banca tehnică. Nicolo Napoli e antrenor bun, a avut zece meciuri fără victorie”, a adăugat tehnicianul.

Întrebat de știrea care-l dă ca și plecat din Banat, Florin Marin a replicat: ”Trebuie să întrebați conducerea, zvonuri au mai apărut, și cu Cosmin Contra, normal că apar când nu sunt rezultate.


Presiune e tot timpul, dacă nu e, nu e normal. Relația cu jucătorii e de respect reciproc, nu am problem cu ei, e o relație normală”. Conform digisport.ro la echipă ar urma să sosească Gigi Mulțescu cu Yuksel Yesilova şi Cătălin Mulţescu.

Englezi de pe dvd-uri

Lunga listă de indisponibilități nu înseamnă că la Iași vor fi prezente noile achiziții. Portarul Gomis ”a venit de două zile, nu va face parte din lot”. ”Mai sunt doi jucători, Ross Jenkins, mijlocaș central, și Alex Nimely, atacant, azi sunt la controlul medical, de mâine vor face parte din programul echipei. Bar Aharoni e un jucător destul de bun, are calități fizice, se pregătește cu determinare, voi lua o decizie săptămâna viitoare”, a spus Florin Marin.

Ross Jenkins (25 ani) e un mijlocaș central care a venit de la Crawley (L4 Anglia) și care a jucat cel mai sus în Championship la Watford. Alex Nimely (24 ani) e atacant cu origini liberiene, ultima dată a fost la Port Vale și se poate lăuda cu o prezență în Premier League la Manchester City. Dar are și antecedente în afara terenului. ”Sigur că i-am văzut pe DVD, au arătat bine, au făcut parte din loturile lui Manchester City sau Watford, faptul că au făcut parte din aceste echipe spune mult. Sper să confirme. Dar sunt doi jucători interesanți care pot să ne ajute. La fel cum e și Gomis. Faptul că vine din Italia, unde e o școală bună de portari, e al celor de la Torino, din ce a arătat pe dvd și antrenamente, e un portar bun, e o concurență corectă cu Strauss, Smaranda…”, a punctat Marin.

Partida CSMS Iași – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 18.00 (Digi), în etapa a 25-a a Ligii I. Moldovenii au 35 de puncte, la egaliate cu ASA, locul 6, și mai speră la play-off. Bănățenii au rămas cu doar 21 de puncte adunate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.