Formaţia Hurts susţine un concert la Sea Dance Festival. Vezi ce vedete...

Formaţia Hurts susţine un concert la Sea Dance Festival. Vezi ce vedete mai participă

0
DISTRIBUIȚI

seadance

Una dintre cele mai căutate trupe ale lumii, Hurts, va susține un concert în data de 16 iulie, la Sea Dance Festival, ca parte a turneului mondial de lansare a albumului „Surrender”. Succesul de care se bucură duo-ul pop, format din Theo Hutchcraft și Adam Anderson, este cel mai bine reflectat de milioanele de albume și single-uri vândute, precum și de turneele din jurul lumii.

Sub cerul înstelat al superbei coaste a Mării Adriatice, publicul va avea oportunitatea de a asculta live noile hit-uri ale trupei, inclusiv „Some Kind of Heaven” și „Lights”, imnuri ale festivalurilor precum „Wonderful Life”, „Stay”, „Miracle” „Illuminated”, „Sunday” și multe altele. Cel mai nou material al lor, “Surrender”, a fost produs de Jonas Quant și legendarul Stuart Price, un profesionist alături de care au lucrat cu plăcere artiști precum Madonna, The Killers, Pet Shop Boys, dar și binecunoscutul producător american, Ariel Rechstaid a cărui semnătură se regăsește în muzica unor nume precum Adele, Usher, Haim, Vampire Weekend, Major Lazer și mulți alții. Acest album cu sunet contemporan este inspirat de evenimentele și sentimentele lui Theo și ale lui Adam, petrecute și simțite în locuri precum Swiss town din Montreux și legendarul studio în care au lucrat David Bowie, The Rolling Stones sau Iggy Pop. Părți din album au fost înregistrate și în Ibiza, Los Angeles și New York.

Duo-ul din Manchester reprezintă și povestea incredibilă a doi muzicieni extrem de talentați care, accidental și într-o manieră neobișnuită, s-au întâlnit și și-au unit forțele pentru a crea muzică împreună. Popularitatea mondială a venit odată cu albumul lor de debut, „Happiness”, care și-a croit drum spre lista de top 10 albume din 15 țări ale lumii devenind, de asemenea, albumul de debut cu cea mai rapidă vânzare a unei trupe din Marea Britanie în anul 2010.


Primul videoclip al trupei pentru hitul „Wonderful Life”, o autobiografie a membrilor săi, a fost înregistrat în alb-negru pentru doar 20£, bani cu care a fost răsplătită dansatoarea din videoclip. Un an și 2 milioane de vizualizări mai târziu, trupa a înregistrat un nou videoclip în Ibiza, pentru piesa „Stay”, lucru pe care băieții și l-au dorit dintotdeauna, care a ajuns la mai mult de 30 de milioane de vizualizări. Single-ul este preferatul lui Kylie Minogue, artistă care apare pe album în piesa „Devotion”, dar și în cover-ul pe care băieții l-au făcut pentru celebra sa piesă, „Confide in Me”. Trupa și-a continuat seria succeselor și după cel de-al doilea album, „Exile”, care include piesele „Miracle”, „Blind”, „Somebody to Die for” și multe altele.

Artiștii confirmați pentru Exit Adventure

Exit Festival are loc în perioada 7-10 iulie la Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, după care, Exit Adventure se mută pe plaja Mării Adriatice, la cea de-a treia ediție a Sea Dance Festival, în perioada 14 – 16 iulie. Artiștii confirmați pentru Exit Adventure sunt Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Andy C, Anti-Flag, At the Gates, Cock Sparrer, Disciples, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Mind Against, Modestep – DJ Set, Sigma DJ Set, Sub Focus & ID – DJ Set, Wilkinson – DJ Set Feat. MC Ad-Apt, Zomboy, Antigone, Borghesia, Congo Natty, DJ Hype, Dub Pistols, Feder, Francois X, Ivy Lab, Kensington, Ms. Dynamite, My Nu Leng & Dread MC, Rene Lavice, Sam Feldt, Sarah Farina, Shlømo, Sub Zero, Teddy Killerz și Tommy Four Seven.

Cei care vor să se bucure de magia festivalului de la Novi Sad pot achiziționa pachetul la un preț promoțional de 325 de lei, ceea ce presupune un discount de 60% din prețul final. Acesta include un abonament la Exit Festival (Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, Serbia) și un abonament la Sea Dance Festival (Jaz Beach, Budva, Muntenegru). Abonamentele sunt disponibile special pentru cetățenii români care vor să se bucure de Exit Magic Adventure. Abonamentele cu preț promoțional pentru fiecare festival în parte pot fi achiziționate la prețul de 285 de lei (Exit), respectiv 175 de lei (Sea Dance). Biletele sunt disponibile pe myticket.ro. Informații despre cazare și transport puteți găsi pe site-ul ExitTrip, agenția de turism a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.