Fostul primar PDL din Tormac și fiica sa, prinși când încercau să...

Fostul primar PDL din Tormac și fiica sa, prinși când încercau să fugă din țară după ce au fost condamnați definitiv. Vezi ce pedepse au de ispășit

0
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

Fostul primar PDL din Tormac, Aurică Băran,  și fiica lui, condamnați pentru fraudarea fondurilor europene, au încercat să fugă din România dar au fost prinși în P.T.F. Cenad, ieri seara.

”Joi, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, B.


Aurică şi B. Diana, în vârstă de 53 respectiv 26 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză, tată şi fiică, figurau în bazele de date ca fiind urmărite în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 04.02.2016. Acestea aveau de executat pedepse cu închisoarea de 7, respectiv 3 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni (tentativă de înşelăciune, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la fals în înscrisuri oficiale, complicitate la folosirea cu rea credinţă de documente ori declaraţii false)”, a declarat Roxana Costache, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră Timiș.

Aurică și Diana Băran au plecat de acasă  imediat după ce au aflat sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara, prin carea  fost menținută decizia din octombrie a Tribunalului Timiș. Cei doi aveau asupra lor pașapoarte noi și au susținut că nu știau de sentință și că plecau să viziteze niște bunici. Cei doi au fost preluați de cei de la compartimentul urmăriți din Poliția Timiș și duși, sub escortă, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, pentru ispășirea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.