Gestul NEAȘTEPTAT cu care secretarul Ioan Cojocari a uimit asistența la ședința...

Gestul NEAȘTEPTAT cu care secretarul Ioan Cojocari a uimit asistența la ședința consiliului local FOTO

2
DISTRIBUIȚI

cojocari biblie (3)

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, a făcut în stilu-i caracteristic spectacol în plenul CLT. În timp ce se consilierii dezbăteau bugetul orașului pe 2016, discuțiile fiind aprinse pe tema investițiilor, metrou sau aquapark, secretarul și-a deschis tacticos o Biblie și a început să studieze, rupt de hărmălaia din jurul său. La un moment dat, viceprimarul Traian Stoia i-a atras atenția că jurnaliștii sunt cu ochii pe el, iar atunci Cojocari a ridicat și mai mult Biblia, ca să se vadă fără dubiu ce citește.

Cu puțin timp înainte de începerea ședinței de consiliu local, Cojocari a încercat să se distanțeze de problemele din Primăria Timișoara. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă a fost legală semnarea actului adițional de prelungire a contractului cu Retim de către primarul Nicolae Robu și care este hotărârea de consiliu local invocată de edil, secretarul Ioan Cojocari a susținut râzând: „nu știu despre ce e vorba, habar nu am, eu sunt în perioada de preaviz înainte de pensionare.


Sper să mai organizez alegerile astea, dacă mă lasă ăștia cu ancheta, și apoi să mă pensionez.”

2 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca abia cum a aflat si de poruncile ”sa nu furi, sa nu minti ”. Deci are circumtnte atenuante si ete nevinovat pt toate mizeriile facute in PMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.