Grevă spontană la primăria celei mai bogate comune din România. Ce îi...

Grevă spontană la primăria celei mai bogate comune din România. Ce îi nemulțumește pe funcționari

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-528134476">

greva2

Grevă spontană la Primăria Dumbrăvița luni dimineață. Toți funcționarii acestei instituții publice sunt nemulțumiți de faptul că le-au fost diminuate salariile, arată Dumbrăvița TV.

Potrivit unor surse din Primăria Dumbrăvița, în urma unui audit efectuat de Curtea de Conturi, în luna noiembrie a anului trecut, a fost impusă o reducere considerabilă a salariilor funcționarilor publici, iar măsura a intrat în vigoare începând cu luna aceasta.

Aceasta nu este prima oară când funcționarii din primăria localității lipite de Timișoara protestează în privința salariilor.

Potrivit unui raport făcut public acum mai bine de doi ani de Consiliul Consultativ pentru Regionalizare, comuna timișeană Dumbrăvița este cea mai bogată localitate din România.

Sursa foto: Dumbrăvița TV

1 COMENTARIU

  1. ha..ha…asta-i buna….buna de Catavencu!!pai ar trebui sa fie nemultumiti de haosul patronat de ei in aceasta localitate ….si pe urma restul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.