Grup de hoți care a prădat o casă de Revelion, prins de...

Grup de hoți care a prădat o casă de Revelion, prins de polițiști. Cine sunt suspecții

0
DISTRIBUIȚI

foto bunuri recuperate

Polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au reușit să îi prindă pe hoții care au prădat o gospodărie din Teremia Mare chiar în noaptea de Anul Nou.


Este vorba de patru copii.

Ieri, oamenii legii i-au depistat pe cei patru minori, cu vârste între 12 și 17 ani, bănuiți de furtul mai multor bunuri din anexa unui imobil situat pe raza localității Teremia Mare. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal. „În fapt, în perioada 31 decembrie 2015 – 02 februarie a.c., minorii ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea imobilului, iar dintr-o anexă ar fi sustras o drujbă, o motocositoare portabilă, un ferăstrău electric, un flex și o bormașină”, arată Biroul de Relații cu Presa al Poliției Timiș. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1500 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind predate păgubitului.

Pe numele copiilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.