Haine și pantofi pentru toate gusturile la preț de producător, la Salonul...

Haine și pantofi pentru toate gusturile la preț de producător, la Salonul Industriei Ușoare, la Timișoara. Când are loc și ce acțiuni mai organizează Camera de Comerț (P)

0
DISTRIBUIȚI

salonul industriei usoare

Timișorenii care vor să-și cumpere haine sau pantofi la prețuri accesibile de producător sunt așteptați să treacă pragul Salonului Industriei Ușoare. 60 de expozanți din țară și unul din Ungaria vor oferi publicului larg o manifestare care conturează noile tendințe în modă, prin cele mai frumoase colecții de sezon. Evenimentul are loc în perioada 24 – 28 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, iar intrarea este liberă.

Potrivit organizatorilor, de la Salonul Industriei Ușoare vor putea fi achiziționate o gamă variată de articole: îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, tricotaje, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, naturiste, parfumuri, bijuterii sau flori.


Inedit este faptul că firma participantă din Ungaria va prezenta publicului bijuterii la prețuri accesibile, care nu sunt alergice.

De asemenea, în spațiul exterior al CRAFT va fi organizat și un târg cu produse tradiționale, de unde timișorenii pot cumpăra dulciuri de casă, colac secuiesc, articole de artizanat sau miere de albine. Pentru că Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile chiar de Dragobete, sărbătoarea iubirii va fi marcată de la ora 11.00 cu o prezentare de modă a creațiilor vestimentare ale firmelor expozante și un tango.

Vă reamintim că reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în această săptămână, două seminarii interactive adresate companiilor din județ. Astfel, mâine, de la ora 11.00, va fi organizată dezbaterea „Prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale”. La acțiune participă reprezentanți ai ISU Banat și ai Primăriei Timișoara care vor interacționa cu agenții economici. Miercuri, 24 februarie, are loc seminarul „Legislația muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016”, la care vor participa și reprezentanți ai ITM Timiș. În a doua parte a evenimentului este prevăzută și o scurtă prezentare a facilităților acordate parcurilor industriale de către Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.