HAOS în școlile din Timiș: elev bătut în sala de clasă de...

HAOS în școlile din Timiș: elev bătut în sala de clasă de patru tineri din cauza unei fete. Ce spune conducerea școlii

1
DISTRIBUIȚI

pumn

În școlile din județul Timiș este haos. O demonstrează ultimele incidente petrecute în unitățile de învățământ din județ. Ultimul eveniment nefericit a avut loc ieri, la orele prânzului, într-o școală din Lugoj în care un elev de 18 ani a fost bătut de patru indivizi. Elevul a fost transportat cu o ambulanță la spital.

Tinerii au intrat în curtea Colegiului Tehnic „Valeriu Braniște” din oraș, cel mai probabil după ce au sărit gardul unității de învățământ și l-au luat la bătaie pe elev. Cei patru bătăuși au intrat în vizorul polițiștilor.

„În data 24 februarie 2016, în jurul orelor 12, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din localitatea Balinţ, ar fi agresat un elev de 18 ani.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate circumstanţele producerii incidentului”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş, potrivit Cetățeanul.

Conducerea unității de învățământ recunoaște că situația siguranței în școală este una precară. Întreg scandalul între cei cinci tineri ar fi pornit de la o neînțelegere privind o fată. „Noi avem o problemă cu paza în şcoală, acel gard din spate a fost şi este un punct slab pentru că poate fi sărit foarte uşor şi a mai fost în atenţia presei. Noi credem că pe acolo au sărit cei patru, au aşteptat să plece colegii elevului de 18 ani la sport şi apoi l-au asaltat în sala de clasă. Elevul a fost dus cu ambulanţa la spital. O să cerem încă un post de agent de pază în spate, la gard, ca să încercăm să evităm asemenea incidente”, a declarat Daniel Ianculescu, director adjunct la Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.