Informatica Timișoara profită de pasul greșit al Devei. Cum au încheiat internaționalii...

Informatica Timișoara profită de pasul greșit al Devei. Cum au încheiat internaționalii sârbi ai alb-violeților turneul european de acasă

0
DISTRIBUIȚI

Informatica KSE (7)

CS Informatica Timișoara a obținut azi o victorie importantă în Moldova. Echipa de futsal alb-violetă s-a impus pe terenul lui CSMS Iași cu 3-1 și a profitat de eșecul oarecum surprinzător al liderului Autobergamo Deva la Sf. Gheorghe. Cele două vestice sunt la egalitate de puncte, dar bănățenii au avantajul unui meci ”în buzunar”.

Informatica a deschis scorul prin Călugăreanu la Iași după ce gazdele au avut o serie de șanse bune la care s-a remarcat portarul Vlad Iancu.


Scorul a fost majorat de Florin Matei înainte de pauză. Pe finalul jocului moldovenii au redus din diferență, dar imediat a venit și replicat aceluiași Matei.

Cum Deva a ceda cu 2-1 pe terenul lui Spicom Sf. Gheorghe, timișorenii au reușit să egaleze liderul la puncte, ambele au 42. Informatica are și un meci în minus, 15 partide jucate, dar va sta runda următoare. La începutul lui martie bănățenii sunt vizitați de o altă trupă din Moldova, United Galați.

Rakic, marcator în finala mică, dar eșec sever pentru sârbi

Dezamăgiți de eșecul cu Rusia din semifinale, vecinii nu au putut să se impună nici în finala mică cu Kazahstan. Ex-sovieticii au condus chiar cu 5-0 în lupta pentru bronz. Interesant e că golul de 1-5 a fost reușit de Stefan Rakic, jucătorul Informaticii. Astfel, acesta se trece la rândul său pe lista marcatorilor la Euro Futsal 2016 după ce Slobodan Janjic marcase primul gol pentru Serbia la turneu. Cei doi alb-violeți s-au clasat până la urmă pe 4 cu naționala, partida încheindu-se cu rezultatul de 2-5, după ce a punctat și Rajcevic.

Și mai interesant e că finala mare care se dispută în această seară între Rusia și Spania (ora 22) e condusă de un oficial din România, e vorba de Bogdan Sorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.