Informatica Timișoara, SUPERIOARĂ Reșiței în derby. Ce spectator ”de lux” a avut...

Informatica Timișoara, SUPERIOARĂ Reșiței în derby. Ce spectator ”de lux” a avut echipa de futsal FOTO

0
DISTRIBUIȚI

info reșița (11)

Alb-violeții de pe parchet s-au impus și în returul duelului bănățean cu ”gospodarii”. Informatica Timișoara nu a avut mari emoții în derby-ul cu Muncitorul Reșița, scor 5-2 (4-0). Chiar și așa jocul nu a fost lipsit de momente tensionate, mai ales că în iarnă doi jucători ai cărășenilor au făcut mutarea pe Bega iar unul dintre aceștia, Valentin Ilaș, a înscris prima dublă pentru noua echipă.

Informatica Timișoara a început jocul cu reșițenii sub privirile lui Nicolae Robu. Primarul a fost preocupat după câteva minute mai mult de smartphone, dar a savurat în special reușita lui Robert Lupu.

Până la golul antrenorului-jucător însă jocul a fost destul de strâns. Gazdele au deschis rapid scorul prin Ilaș în minutul 5, ex-reșițeanul a punctat simplu. Pentru ca, peste un minut, Dobre să facă 2-0. La acest scor oaspeții au lovit bara. În minutul 17 putea fi 3-0, dar Matei ia și el la țintă stâlpul de susținere din stânga lui Copăcean. Lupu a făcut apoi faza reprizei. Singur cu portarul a finalizat elegant pe lângă acesta. Ambiția ”gospodarilor” s-a întors împotriva lor după această reușită. Unul dintre timișorenii Muncitorului, Marius Demian, a văzut roșu direct pentru lovire cu cotul. Spiritele s-au încins în finalul reprize. Minutul 20 aduce parada lui Iancu la penalitatea executată de Fodor și pe ”sirenă” același Vali Ilaș înscrie lobat. Reșițenii, în frunte cu tehnicianul Viorel Lolea, au protestat dur după această fază. Una care a supărat și neaoșa galerie ”Vulturii Semenicului”, sosită la sală când tabela indica deja 2-0 pentru amfitrioni.

În partea a doua un alt ex-timișean pe terenul mare, Lucian Stoica, reduce din diferență. Claudiu Dumitru, cu un șut la vinclu, a făcut însă 5-1 pentru CS Informatica. Scorul final a fost stabilit de experimentatul Breșneni. Pe foaia Informaticii au figurat Thiago Alcantara și Jovanovic, dar cei doi nu sunt încă refăcuți medical.

Cu acest succes Informatica rămâne în coasta liderului Autobergamo Deva, care, cu 42 de puncte, păstrează un avans de +3. Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 16, Informatica va juca pe terenul Iașiului.

Performanță pentru internaționalii sârbi

Informatica se poate mândri cu jucători de top european.


Astăzi, naționala Serbiei a învins Ucraina cu 2-1 și s-a calificat în semifinalele Futsal Euro 2016, competiție pe care o găzduiește. În formația câștigătoare s-au regăsit atât Slobodan Janjic, cât și Stefan Rakic, cei doi jucători sârbi care au evoluat încă din toamnă pentru bănățeni.

CS Informatica: Iancu, Giurcanu, T. Lungu – Dobre, Lupu, Ilaș, Novoselac, Cl. Dumitru, Călugărean, Dochița, Matei, Jovanovic, Alcantara. Antrenor: Robert Lupu.

CS Muncitorul: Copăcean, B. Lolea, Sturzu – Breșneni, C. Doană, Bârcean, Edgar Alves, M. Călin, Fodor, Minuțescu, L. Stoica. Antrenor: Viorel Lolea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.