Judecător de la secţia penală, cercetat penal pentru că a condus beat...

Judecător de la secţia penală, cercetat penal pentru că a condus beat şi a provocat un accident

0
DISTRIBUIȚI

alcoolemie

Un judecător băut bine a provocat, aseară, un accident de circulaţie care, din fericire, s-a soldat doar cu pagube materiale. Incidentul s-a petrecut pe strada Aviator Georgescu din Arad, în jurul orei 19. Judecătorul Caius Lăzărescu de la secţia penală a Tribunalului Arad se afla la volanul unui Volvo şi a tamponat un Ford.


Un martor ocular a sunat la 112 şi la faţa locului a fost trimis un echipaj al Poliţiei. Agenţii au constatat că a fost un accident uşor, dar că magistratul mirosea a alcool. În urma testării cu alcooltestul a reieşit că avea o alcoolemie de 0.54. Judecătorul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Conform informaţiilor existente nu este pentru prima dată când judecătorul are probleme din cauza alcoolului.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, procurorul Camelia Minculescu precizând pentru PRESSALERT.ro că „a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu vă pot da alte informaţii deoarece dosarul este într-o fază incipientă”.

Foto arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.