Judecătoria Timişoara, pedeapsă EXTREM DE BLÂNDĂ pentru tânărul care şi-a bătut prietena...

Judecătoria Timişoara, pedeapsă EXTREM DE BLÂNDĂ pentru tânărul care şi-a bătut prietena 22 de ore şi i-a smuls părul din cap

1
DISTRIBUIȚI
victima 2
Victima bătăii după ce a scăpat din mâinile prietenului şi a ajuns la spital

Judecătoria Timişoara a dat, astăzi, sentinţa în dosarul lui  Bajusz Adrian, acuzat că şi-a bătut, anul trecut, timp de 22 de ore prietena. Tânăra s-a ales cu ochii învineţiţi, cu trei coaste rupte, cu părul smuls din cap şi multiple leziuni pe corp. “M-a întrebat dacă l-am înşelat şi dacă am dus pe cineva la el în apartament.


Pentru că nu a primit răspunsurile care le dorea el a început să dea cu palma, apoi cu cureaua peste spate şi le alterna cu pumni. Bătaia a fost aproape continuă. Nu m-am putut apropia de telefon că nu m-a lăsat. A smuls părul din capul meu precum smulgi iarba. Stătea pe scaun în bucătărie, mă ţinea cu dreapta şi cu stânga îmi smulgea părul din cap. M-a dat cu capul de mai multe ori în perete până am făcut gaură în peretele de rigips. Cât m-a bătut a băut întruna, La un momemnt dat l-am întrebat dacă vrea să mă omoare şi mi-a spus că nu s-a hotărât. Pe la 2 noaptea a zis că mă dă unui proxenet”, a povestit imediat după agresiune Georgiana Radu.

În timpul procesului, tânărul a mers pe procedura simplificată, recunoscându-şi faptele pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime. Avocaţii acestuia au cerut instanţei să ţină cont de regretele acestuia şi de faptul că îşi cere scuze public  pentru toate suferinţele provocate. De asemenea, apărătorii au afirmat că tânărul a apelat la consiliere psihologică deoarece „a reacţionat neomenesc şi imoral, încercând să-şi corecteze comportamentul”. În ultimul său cuvânt, agresorul a susţinut că „îmi afirm regretul. Nu doresc decât să îndrept aceste fapte”. Judecătoria a decis condamnarea lui Bajusz la zece luni de închisoare cu executare entru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, acesta fiind obligat, de asemenea, la plata de despăgubiri morale de 20.000 euro, după ce victima a solicitat 100.000. Avocatul Georgianei Radu, Sorin Pescarovici, a declarat după aflarea sentinţei „vom face apel. Clienta mea a început să plângă când a auzit ce pedeapsă a primit. Practic agresorul este liber deoarece din pedeapsă se scade perioada cât a stat în arest şi în arest la domiciliu”.

1 COMENTARIU

  1. wow… niciun comentariu…

    Sper ca justitia sa-si schimbe verdictul pentru ca este clar tortura si tentativa de omor. Fata nici nu si-a imaginat ca va mai trai. Oare o fi auzit-o cineva in jur?!

    Poate ati putea pune si fotografia agresorului ca sa se fereasca femeile de el in viitor… Ma ingrozesc de fiecare data cand vad cum arata fata dupa bataia crunta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.