LECŢIE Agenţii de la Poliţia Locală Timişoara ne învaţă cum să parcăm...

LECŢIE Agenţii de la Poliţia Locală Timişoara ne învaţă cum să parcăm „corect”

1
DISTRIBUIȚI

masina politia locala

Ar trebui, teorectic, să vegheze la respectarea legii şi să ofere un exemplu în acest sens, însă oferă mai mult un exemplu despre cum NU ar trebui să procedeze cetățenii de bun-simț. Vorbim despre agenţii de la Poliţia Locală Timişoara, care au, printre altele, şi atribuţii în domeniul circulaţiei rutiere.

Astfel, cetăţenii care calcă pe bec şi parchează neregulamentar riscă să fie amendaţi de agenţii Poliţiei Locale Timişoara.


Însă reprezenții legii pot parca după bunul plac, indiferent dacă au o urgență sau nu, lucru care se vede din imaginea surprinsă de un timișorean și postată pe Facebook. Imaginea este realizată în vecinătatea Primăriei Timișoara și arată mașina Poliției Locale parcată pe trotuar.

Trebuie menționat că Primăria Timișoara nu a reușit să amenajeze nicio parcare în centrul Timișoarei, în ciuda faptului că primarul Nicolae Robu a promis nu mai puțin de cinci astfel de parcări în campanie electorală. Explicaţiile au fost mereu aceleaşi, lipsa unui spaţiu adecvat şi lipsa unor investitori care să suporte costurile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.