Liberalul Dan Popa despre candidaturi: „Promovabilitatea în PNL nu se bazează pe...

Liberalul Dan Popa despre candidaturi: „Promovabilitatea în PNL nu se bazează pe sex și vârstă”. De ce a făcut Robu un apel „patetic” la femeile din partid

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 04

Precizări importante, astăzi, pe marginea pregătirilor PNL pentru alegerile din vara acestui an. Prezenţi în cadrul unei conferinţe de presă copreşedinţii PNL Timiş, Dan Popa şi Nicolae Robu, s-au arătat convinşi că formaţiunea pe care o conduc are puterea de a câştiga un scor mare la alegerile locale. Nicolae Robu a declarat că „ţelul nostru este că câştigăm alegerile şi când spun asta mă refer să avem în Timişoara primar şi cei doi viceprimari şi să avem la CJT preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi.


(…) Nu avem la ora actulă niciun fel de înţelegeri cu niciun partid pentru a negocia diverse funcţii noi considerăm ca înţelegerile între partide trebuie sa fie post electorale. La alegeri fiecare partid trebuie să se prezinte de unul singur în faţa cetățenilor, să se facă cunsocut și să facă cunoscut în societate ce susținere are”.

Pentru a clarifica orice nelămurire legată de modul în care se promovează în PNL, Dan Popa a declarat că „promovabilitatea în PNL se bazează pe muncă și pe merit, nu se bazează pe sex și vârstă”. Nicolae Robu a încercat şi el să dreagă apelul făcut către liberalele din Timiş să lase cratiţa şi să candideze pentru funcţii. „Colegele nostre sunt femei realizate, femei cu carieră, aţi putut vedea că un număr mare dintre membrele PNL sunt doctoriţe, economiste, juriste multe au chiar cariere universitare şi le preţuim la fel de mult şi pe cele care au alte profesii sau alt nivel de studii, dar apreciem la ele conştiinciozitatea că îşi fac datoria în familiile lor, la locul de muncă şi în partid. Îndemnul meu a fost aşa cu o doză de patetism în el pentru a putea să le promovăm pe mai multe, pentru că dacă la un moment dat nu găsim numai două trei aspiraţii feminine nu avem cum să avem o reprezentatre bună feminiă la nivel partidului”. Peste două săptămâni la nivel de PNL Timiş va avea loc o şedinţă unde se va supune la vot lista finală, care va prezenta candidaţii la consiliul local şi judeţean în ordine alfabetică.

1 COMENTARIU

  1. PNL-isti care au luptat pentru interesele timisoarei:
    -Horia Cristian:Timisoara NU are nevoie de Spital Regional.Timisoara care l-a ales deputat NU este „buricul tirgului”
    -celebrul Busoi ales de timisoreni s-a vrut primar de Bucuresti.
    -Hunedoreanul Ben Oni Ardelean l-a dus pe primat la mic dejun.
    Sper sa nu iiregasesc la toamna pe listele Timisoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.