Locul preferat de bănățeni pentru ski în acest sezon. Care sunt cele...

Locul preferat de bănățeni pentru ski în acest sezon. Care sunt cele mai frecventate stațiuni austriece și ce legătură au cu James Bond

0
DISTRIBUIȚI

startseite-oetztal-skifahren-paar,method=scale,prop=data,id=1636-900

Locul preferat de schi pentru bănățeni, în acest sezon, este în decorul Alpilor din Ötztal, Sölden și în satul din Tirolul de Est, Obertilliach, în Austria. E vorba de locul în care s-a filmat parte importantă din ultimul film James Bond 007, Spectre.

Cel de-al 24-lea film cu James-Bond s-a filmat timp de 31 de zile în Tirol, și a însumat 8,9 milioane euro cheltuieli legate de producție, în Tirol (cazare, masă, transport, chirii și alte cheltuieli).


Aici au fost cazați 600 din membrii echipei internaționale de filmare, 250 de oameni de film autstrieci, fiind implicați 210 furnizori locali.

În această perioadă sezonul de schi e în toi, iar bănățenii, care în mod tradițional aleg Austria pentru vacanța de iarnă, au pornit în Tirol, pe urmele lui James Bond. Dincolo de domeniul de schi, au la dispoziție, pentru desfătarea simțurilor, șoseaua situată la cea mai mare altitudine din Alpi, o stație de telecabină cu stâlpi din oțel încovoiați, iar în vârf, un restaurant în formă de cub de gheață. Pe scurt: Sölden.

Regiunea Tirol este visul oricărui turist care dorește o vacanță de iarnă perfectă în Austria. Zona are mii de kilometri de pârtii de schi atât pentru începători cât și pentru avansați. Turiștii schiază printre ghețari străvechi, în stațiuni de renume mondial sau retrase și neștiute.

Sölden – Ötztal este una din cele mai râvnite destinații. Se spune că e cea mai frumoasă regiune din Austria pentru petrecerea unei vacanțe la schi. Peisaje sunt fantastice, aici se găsește cel mai înalt vârf din Tirol (3778 m) și cea mai lunga pârtie de schi din Alpii de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.