Mafia are birou în Primăria Timişoara

Mafia are birou în Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Acum avem explicaţia pentru crizele de nervi ale primarului Nicolae Robu la adresa PRESSALERT.ro din ultima perioadă, după ce am dezvăluit cât a costat în realitate Mercedes-ul făcut cadou de Retim. Ştia de fapt ce a făcut şi cât de grave sunt lucrurile – decizii abuzive, luate fără ştiinţa consiliului local, care nu au făcut decât să favorizeze acţionarul german, cel care conduce de fapt afacerea gunoielor din Timişoara.


Pe toate le-am descoperit, pas cu pas

Până acum, Robu a susţinut că este virgin în acest scandal, că nu a ştiut, că alţii sunt de vină, că nu are nicio legătură cu nimic. Semnarea actului adiţional de prelungire a contractului de salubrizare fără acordul CLT este însă dovada că toate aceste manevre au fost binecuvântate şi coordonate de Nicolae Robu, că primarul este cel care a sfidat primul legea, dând undă verde abuzurilor ulterioare.

Oricâte spume ar face Nicolae Robu la adresa jurnaliştilor şi de a-i acuza de toate relele pământului, sperând că aşa nu va vedea nimeni mizeriile din Mercedes, un lucru este clar – mafia şi-a făcut birou în Primăria Timişoara. De acum, singurul lucru care va mai conta este cine se duce primul la DNA să se spovedească pentru a nu sta ani grei la puşcărie pentru ifosele penale ale celui pentru care estompatorul este un mod de viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.