Marius Raica rămâne rector al Universității de Medicină din Timișoara. Câte voturi...

Marius Raica rămâne rector al Universității de Medicină din Timișoara. Câte voturi a obținut

0
DISTRIBUIȚI

marius raica

Alegerile pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara s-au încheiat în această seară. Potrivit reprezentanților instituției, Marius Raica rămâne rector al UMF Timișoara.


Acesta a obținut 474 de voturi, iar contracandidatul său, prorectorul Simona Drăgan, 105 voturi.

Potrivit planului managerial postat pe site-ul instituției, Marius Raica și-a propus, printre altele, să dezvolte o universitate competitivă internațional, să pună bazele unor programe atractive pe plan internațional, să crească veniturile individuale ale angajaților, să facă din UMF un pol de referință pentru programele de sănătate publică și să implice activ universitatea în viața Timișoarei și a zonei de vest.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” este ultima instituție de învățământ superior din Timișoara care și-a ales noul rector. Vă reamintim că Universitatea de Vest din Timișoara va fi condusă în următorii patru ani de Marilen Pirtea, Universitatea Politehnica de Viorel Șerban, iar Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului de Cosmin Popescu.

Foto: viața-medicala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.