Mașină de mezeluri, burdușită cu țigări de contrabandă. Cu cât a fost...

Mașină de mezeluri, burdușită cu țigări de contrabandă. Cu cât a fost plătit cărăușul de către traficanți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

tigari (2)

Un transport de țigări clandestin a fost interceptat, ieri, de polițiștii de frontieră cărășeni. Șoferul unei autoutilitare a fost plătit cu 200 de lei ca să transporte în mașina sa de serviciu țigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 1.900 pachete de ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu o autoutilitară destinată transportului de mezeluri. ”Joi dimineață, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, aflat în misiune pe raza localităţii de frontieră Câmpia, a oprit în trafic pentru control o autoutilitară marca Ford Tranzit, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit în spatele unor lăzi cu mezeluri, două colete voluminoase, ambalate în saci de culoare neagră, în care de afla cantitatea de 1.900 de pachete de ţigări netimbrate.


Şoferul autoutilitarei a declarat că nu deţine documente de provenienţă pentru ţigări şi că a primit suma de 200 de lei, de un cetăţean român, pentru a le transporta până în localitatea Moldova Nouă. Ţigările în valoare de 22.800 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, informează Ramona Tîrnovan, purtătorul de cuvânt al polițiștilor de frontieră cărășeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.