Meci foarte important pentru BC Timișoara în play out. Ce spune Nenad...

Meci foarte important pentru BC Timișoara în play out. Ce spune Nenad Mandic despre schimbările de la Gaz Metan

0
DISTRIBUIȚI

BC SCM Timisoara Dinamo (4)

BC SCM Timișoara dispută sâmbătă primul meci pe teren propriu în partea a doua a campionatului. După debutul cu stângul în play out, eșec la contracandidata din Galați, ”leii” nu-și permit un pas greșit acasă cu ultima clasată, Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul Nenad Mandic a vorbit azi despre pericolele reprezentate de Navickas și Drăgușin din tabăra ardelenilor.

”Leii din Banat” au ieșit mai bine din duelurile cu Gaz Metan din sezonul regulat, înregistrând două victorii din două.


Între timp lotul ardelenilor a suferit modificări, printre noutățile echipei numărându-se Paul Graham și Ionuț Drăgușin. Ultimul a avut parte de un start bun la Mediaș. ”Avem o săptămână normală, un ciclu de şapte zile pentru a pregăti acest meci cu Mediaşul. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine, este un partidă importantă. Gaz Metan a adus trei jucători noi, în vreme ce unul dintre baschetbaliştii lor de bază, Pustahvar, a plecat la Tg Mureş. Prin urmare, jocul lor s-a schimbat, pentru că acum îl au pe Drăguşin şi vor încerca să aducă multe mingi sub panou. Şi conducătorul de joc, Navickas, poate fi periculos, dar noi vom fi pregătiţi pentru a-i înfrunta”, a declarat Nenad Mandic.

Cele două echipe sunt despărțite de două puncte. Gaz Metan e codașă, în timp ce BCT ocupă penultimul loc cu 28 de puncte, doar cinci victorii înregistrate. Piteștiul ocupă locul 10 salvator cu un punct mai mult. Primul duel din play out dintre BC SCM Timișoara și Gaz Metan Mediaș se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.