Mehedințean prins cu un permis de conducere austriac fals de polițiștii timișeni....

Mehedințean prins cu un permis de conducere austriac fals de polițiștii timișeni. Ce explicație a dat șoferul

0
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare 2 p

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei de la Cenad – ITPF Timişoara au depistat un cetăţean român care călătorea cu un permis de conducere austriac fals. Acesta a prezentat actul la ieșirea din țară, la Cenad, marți seara.

„R. Şain, în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, conducea un autoturism Opel înmatriculat în Austria.


La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat şi permisul de conducere la control, un act ce purta însemnele autorităţilor austriece. La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document original, aflat în uz, acesta fiind fals. Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul în urma unui curs pe care l-a urmat la o şcoală de şoferi din Viena”, arată polițiștii de frontieră.

Oamenii legii au demarat cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.