Mere, trupa care cântă „punk burghez“, a lansat videoclipul piesei Niciodată VIDEO

Mere, trupa care cântă „punk burghez“, a lansat videoclipul piesei Niciodată VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

mere1

Muzicienii care alcătuiesc formaţia Mere au lansat un nou videoclip la piesa „Niciodată“, printr-un concert care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului din Timişoara, în cadrul căruia au mai urcat pe scenă The Different Class, Marion Kräutner și orădenii de la N.O.R.. Conform propiei descrieri „Mere s-a născut la bunicul în garaj, umplându-ne lungile zile de vară cu jamm-uri. Suntem un amalgam de energie rock pură presărată cu cea mai delicioasă glazură de pop; atât de bine gătită încât nici nu vei realiza ce deguşti. Trebuie doar să te laşi purtat într-un tărâm psiheldelic al semntimentelor nedesluşite, dar al expresiei neînfrânate.

Mere aduce omagiu marilor dinozauri rock cum ar fi Led Zeppelin şi Frank Zappa, dezvoltând în acelaşi timp un sunet modern şi progresiv în vena Tool, presărat cu sonorităţi venite din sfera stoner rock şi psihedelic din toate timpurile, meţinând la loc sfânt “Riff-ul”. Videoclipul trupei timişorene a fost primit cu entuziasm de către melomani. „Cu deosebită plăcere vă prezentăm un material de care suntem extrem de mândri, noul single semnat trupa Mere, Niciodată, piesă concepută în laboratorul nostru, distilată la DSPro și apoi ambalată în cel mai frumos mod posibil de regizorul nostru, Mihai Sălăjan. Piesa este un mare pas înainte pentru noi și sperăm că veți rezona atât cu mesajul piesei cât și cu cel al videoclipului.


Mulțumim tuturor oamenilor minunați care ne-au ajutat să transformăm acest vis în realitate – echipei de filmare și Dianei pentru rolul fenomenal pe care îl face, Adelinei pentru gustul impecabil de care a dat dovadă, Radu Hambaraș că ne-a lăsat să filmăm terasa lui în plină splendoare La Căpiţe, oamenilor de la Muzeul Consumatorului Comunist pentru că ne-au pus la dispoziție un background de neegalat, lui Dan Ardelean pentru că a avut încredere în noi în toți acești ani și rămâne prietenul nostru cel mai drag, iar nu în ultimul rând vouă, publicul care ne dă puterea și speranța că mai putem visa încă o zi și că – cel mai important – nu e adevărat că nimic nu se întâmplă, niciodată“, spun membrii formaţiei.

În vara anului trecut, formaţia Mere a aniversat cinci ani de existenţă a trupei care îşi descrie stilul drept un „punk burghez“ şi „popgressive“. În anii de formare, trupa a cântat în susţinerea a multor trupe româneşti cunoscute precum Luna Amară, Alternosfera, E.M.I.L. şi Travka, organizând în acelaşi timp concerte notabile în Timişoara cu trupe române precum Roadkillsoda şi N.O.R., precum şi cu cunoscuta trupă poloneză de post rock, Tides From Nebula. În luna mai a anului trecut, formaţia şi-a lansat videoclipul „Marte“ în cadrul unui concert desfăşurat la Jazzissimo Pub. Piesa care beneficiează de videoclip a fost inclusă şi pe cea de-a şaptea compilaţie dedicată muzicii din oraşul nostru, Made in TM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.