MERITOCRAȚIE „Jurnalistele” liberale din primărie, PROMOVĂRI pe bandă rulantă. Ce funcție deține...

MERITOCRAȚIE „Jurnalistele” liberale din primărie, PROMOVĂRI pe bandă rulantă. Ce funcție deține celebra consilieră Sanda Greblă

1
DISTRIBUIȚI

robu-facebook-tv

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că primarul Nicolae Robu are grijă ca apropiații săi să aibă tot confortul pe care și-l doresc.

Dacă partenerul său de afaceri Teodor Tuducan a fost răsplătit cu acordarea autorizației de construcție care l-a ajutat să își ridice ilegal o benzinărie în zona Modern, de același tratament au parte și „jurnalistele” Facebook TV Primăria Timișoara, care au talentul de a citi de pe foaie întrebări pe placul edilului Nicolae Robu și abilitatea de a asculta fără întreruperi laudele acestuia.

Vă reaminim că PRESSALERT.ro a demonstrat faptul că jurnalistele PMT sunt de fapt foste membre în structuri de tineret ale PNL Timiș, care au ajuns în instituția de pe bulevardul C.D. Loga prin concursuri câștigate sub administrația Robu.


Ajunse în primărie pe posturi de personal contractual, jurnalistele au promovat pe funcții superioare.

La solicitarea PRESSALERT.ro Primăria Timișoara ne-a pus la dispoziție informaţii legate de funcțiile deținute momentan de „jurnalistele” PMT. Prin comparație cu funcțiile deținute de Anca Lăudatu, Daniela Știr și Elena Ișfănuț la data realizării materialului prin care am demonstrat sorgintea lor liberală, acesta au avut parte de promovări. De altfel, acesta este și cazul Sandei Greblă, fostă consilieră personală a primarului Nicolae Robu.

Daniela Știr a fost angajată la finele lunii martie a anului trecut în Primăria Timișoara, pe postul de inspector de specialitate la Serviciul Relaţii Locale, Naţionale şi Internaţionale. Acum Știr este inspector de specialitate Compartimentul Secretariat Primar. Elena Ișfănuț a fost inspector de specialitate la Direcţia Comunicare din Primăria Timişoara, direcție condusă de Alina Pintilie, iar acum este Inspector de Specialitate la Compartimentul Protocol, care este subordonat direct primarului Nicolae Robu. Și Anca Lăudatu a bifat o promovare devenind, din
este inspector asistent la compartimentul Şcoli din Direcţia Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale,
consilier în cadrul aceleiași direcții. Practic, în Primăria Timișoara inspectorii de specialitate sunt personal contractual, neavând statut de funcționar public, prin comparație cu consilierii și referenții care sunt funcționari publici, ca urmare a promovării unui concurs.

De departe, cea mai impresionată ascensiune a avut-o consiliera primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă. La solicitarea PRESSAERT.ro Primăria Timișoara a informat că Greblă deține funcția de consilier în cadrul Departamentului de Siguranța Circulației din cadrul Direcției Tehnice condusă de
Culiță Chiș.

1 COMENTARIU

  1. In cazul domnisoarei Grebla, numirea in functia publica din cadrul Directie Tehnice este fictiva, realizata doar pentru sporirea salariului. In mod real, fiind de notorietate, aceasta domnisoara continua sa presteze ”functia de prim consilier personal al Primarului”.
    Intrucat, salariul de consilier personal este mai mic, nefiind o functie publica, ci una contractuala, conform prevederilor legii 215/2001, s-a apelat la acest tertip, practicat in mai aproape toate institutiile publice conduse cat se poate de politic. Deci… e simplu, practic aceasi treaba, bani mai multi, tertip acoperit prin acte de numire in functie publica fictive. Si uite asa se mai scurg bani din impozitele si taxele noastre.
    Fictivitatea nu consta din inexistenta actului, ci din inexstenta starii/situatiei acreditata printr-un act administrativ. Procurori cunosc notiunea. Sa vedem ce vor face…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.