Mormânt DISTRUS de un BMW care a trecut prin gardul cimitirului, la...

Mormânt DISTRUS de un BMW care a trecut prin gardul cimitirului, la Timișoara. Cum s-a produs accidentul

6
DISTRIBUIȚI

accident bmw cimitir calea sagului 1

O parte din gardul de beton al cimitirului din Calea Șagului a fost distrus noaptea trecută după ce a fost izbit în plin de un BMW cu numere de Italia.


După ce a trecut prin zid, bolidul a distrus și un mormânt aflat imediat după perete.

Polițiștii au stabilit că mașina, care venea dinspre strada Ciprian Porumbescu, avea o viteză foarte mare, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit scuarul care separă cele două sensuri de mers și s-a izbit aproape frontal de gardul cimitirului. Partea din față a automobilului a fost distrusă, iar șoferul a dispărut de la fața locului. Acesta a fost, însă, identificat de polițiști și va da astăzi o declarație despre cele întâmplate.

6 COMENTARII

  1. Si dupa mai mult de 12h Simbata dupa ora 17 masina inca ocupa intreg trotuarul si pietonii, biciclistii ocolesc obstacolul pe bulevard… orasul de 5 stele a lui Robu, jenant.

    • Eu nu înțeleg un lucru ce treaba are robu cu asta? Ți-ai fi plăcut sa vina robu sa mute bmw unui cocalar obosit care nu mai poate de bășinile din el ca sa luat un BMW cu 1000 de euro din Italia? E treaba politiei și a proprietarului.

  2. masina are asigurare? primaria sau firma care aministreaza cimitirul nu trebuie sa se asigure ca soferul plateste reparatia gardului si a mormintului avariat? ei ar fi trebuit sa ridice masina ca garantie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.