Nicolae Robu, anunț de ultimă oră în legătură cu ACS Poli. Ce...

Nicolae Robu, anunț de ultimă oră în legătură cu ACS Poli. Ce veste are despre numele și culorile clubului istoric

2
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli-e1398165956873

Primarul Timișoarei a făcut azi un nou anunț despre clubul său de suflet, ACS Poli. De această dată Nicolae Robu spune că echipa de pe ”Dan Păltinișanu” se va pricopsi definitiv cu palmaresul istoric al clubului Politehnica Timișoara după ce instanța a întrerupt contractul dintre asociația lui Viorel Boiț și clubul intrat în insolvență la care patron era Marian Iancu.

ACS Poli avea în acest sezon doar dreptul de a folosi numele și culorile de la fostul club FC Politehnica Timișoara, ținut doar scriptic în existență. Astăzi, într-o conferință de presă Nicolae Robu a anunțat că s-a încheiat procesul în urma căruia înțelegerea de cedare a palmaresului de către AFC Politehnica (Viorel Boiț) la SC Politehnica SA a fost întreruptă. Primarul a explicat că a păstrat tăcerea până când expiră posibilitatea ca decizia să fie atacată.

”Este cireașa de pe tort, un lucru așteptat de ani de zile de timișoreni, de timișorenii adevărați, de iubitorii de fotbal și de Poli.


Am informat de mai multe ori, dar unii nu au înțeles și nu au crezut că palmaresul și dreptul de folosire a culorilor Poli Timișoara aparțin ACS Poli Timișoara. Dreptul de a le utiliza este doar temporar la ACS Poli, din cauza unui contract semnat de Politehnica Timișoara și societatea comercială a lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Fără să vorbesc despre asta până acum, am tăcut și am acționat. Astăzi am primit înștiițarea că s-a încheiat procesul, am în faţă sentința definitivă prin care acel contract care prevedea că dreptul de utilizare a numelui, culorilor şi palmaresului Politehnicii Timişoara în fotbal a fost reziliat. Instanța a reziliat acel contract, prin urmarea ACS Poli Timișoara nu este numai proprietara numelui, culorilor și palmaresului, ci și unicul îndrituit să le folosească”, a declarat Nicolae Robu.

Nu e prima dată când Nicolae Robu se laudă că ACS Poli are palmaresul. El având deja o înțelegere cu Viorel Boiț. Primarul Timișoarei se așteaptă acum ca ”noua Poli” să atragă sponsori, echipa trece însă prin clipe grele în Liga I, atât financiar, cât și ca poziționare în clasament.

2 COMENTARII

  1. Faptul ca autoritatea judecatoreasca a decis, in mod definitiv, rezilierea unui contract, NU CONDUCE DE FACTO SI DE DREPT LA NASTEREA UNUI DREPT IN FAVOAREA UNUI TERT FATA DE CONTRACTUL REZILIAT CUM ESTE ACS POLI.
    DECI …. PRIMARE, VREM DOVADA CONCRETA A DREPTULUI DE A PURTA CULOAREA SI NUMELE IN BENEFICIUL COPILASULUI TAU , ACS ….
    PANA LA ACEL MOMENT…. ORICE VORBELE TALE…. SIMPLA GARGARA …. CUM NE-AI OBISNUIT IN ULTIMA VREME.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.