Nicolae Robu nu e descurajat de decizia Curții de Conturi în privința...

Nicolae Robu nu e descurajat de decizia Curții de Conturi în privința lui ACS Poli. UPDATE Ce sumă primește clubul de fotbal de la un sponsor

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

Clubul de fotbal din prima ligă rămâne în continuare fără principala sursă de venit, fondurile publice locale, după ce Curtea de Conturi a menținut decizia inițială, conform căreia banii s-au dat ilegal. Chiar și așa primarul Nicolae Robu a anunțat azi că nu renunță la lupta pentru ACS Poli și că i-a găsit echipei un sponsor destul de puternic.

”Apelurile mele spre cei care au bani, să vină la greu alături de noi, nu sunt fără ecou, deja avem un sponsor”, a anunțat Nicolae Robu la conferința PNL.


Numele binefactorului nu a fost însă făcut public, e nevoie de acceptul acestuia a mai spus edilul. ”Este vorba de o firmă care se angajează în orice caz să plătească peste 200.000 de lei”, totodată Robu a precizat că sponsorul analizează oportunitatea de a mai veni cu încă 50 de mii de euro în perioada următoare.

”Este păcat să lăsăm să se spulbere ceea ce cu foarte mult efort s-a făcut. Nu o să lăsăm să se întâmple acest lucru… Sunt datorii, dar situația clubului este mult mai bună decât situaţia multor cluburi din România”, a mai spus Robu. ACS Poli așteaptă la finele lunii și banii din drepturile TV, circa 100 de mii de euro, dacă echipa încheie însă în primele 11 clasate ale Ligii I. Între timp însă datoriile către proprii jucători cresc și tot mai mulți se pot îndrepta spre comisiile FRF, precum au făcut-o Alex Lazăr și Alexandru Popovici.

UPDATE Nicolae Robu a făcut lumină pe pagina sa de Facebook în privința ”noului sponsor”, fiind de fapt vorba despre un nou contract cu actualul nume care apare pe tricouri. ”Casa Rusu a semnat ieri un nou contract de sponsorizare la ACS Poli, de data aceasta în valoare de 100 000 euro! Cu virare imediată a primei tranșe, de 50 000 euro și în termen de câteva săptămâni a tranșei a doua, de asemenea de 50 000 euro”, se arată în mesajul de pe rețeau de socializare.

3 COMENTARII

  1. Tu nu vezi ca esti un INBECIL de Primar ,, noi oricum Retrogradam ,, avem cel mai slab lot din liga 1 a ,, clubul are restante de 300 000 euro numai la jucatorii , mai un pic si vom fi si depunctati ,,daca nu platim celor care siau depus plangerii la comisii ,,, dupa ce ca am avut toate leprele aduse de Stanciu ,,acuma am mai adus altii tanpiti care nau jucat niciunde de 1 an de zile .. exp Sancez din liga a3 a spaniola catastrofa .. Strauus portaru asta care nare ce cauta in liga a 2a la noi ,,, Pisas sub orice critica .. si mai vine si Oprea cu marea lui Realizare portar de la torino care na prins banca de 2 ani incoace ,, faceti un calcul numai acesti 3 portari ,,Neamtu ,, Strauus .. si Gomis asta nou venit cati bani iau fiecare luna ,, si toti sunt catastrofe nucleare ,, si pana la urma tot Smaranda o sa apere ala cu salar de mizerie …oricum e gata mergem spre desfintare ca oricum e gata de noi ..stati sa vedeti ce ne da Iasi de ne sar capacele … acest Primar ce se crede Becalii are ceva pasariici la cap sufera de sindromul Acs Poli ,,, ar fi bine sai sprijine pe cei de la Saracens ca aia macar au rezultate …

  2. Dar cum de Casa Rusu ofera atatia bani unui club aflat in pragul falimentului, caci ii destul de clar ca 11 milioane de euro s-au dus pe apa sambetei sau a duminicii acuma na depinde cum au jucat :)) Cineva va verifica candva sponsorizarile astea….chiar daca nu anul asta….in cativa ani cu siguranta cineva se va uita pe ele, nu cred ca un om de afaceri ce a ajuns sa faca destui bani incat sa-si permita donatii de zeci de mii de euro sa-i arunce asa cand ii poate folosii mai bine in publicitate stradala de exemplu cu impact mult mai mare si mai ieftin…dar ei stiu mai bine cine sunt eu simplu angajat vai steaua mea( a se citii stea de pe cer nu aia a lu jiji) sa spun eu asemenea lucruri, eu imi platesc darile la stat, iar statul mi le ia frumos si face ce stie mai bine, le arunca pe o echipa de fotbal de care nu a auzit mai nimeni si mai nimeni nu o recunoaste cu orice act ca fiind Fotbal Club Sportiv sau Asociatie Club Sportiva Politehnica Timisoara, ba chiar pe la inceputuri si pe flashscore.com scria acs Recas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.