O revenire importantă așteptată la ACS Poli pentru înfruntarea cu Petrolul, dar...

O revenire importantă așteptată la ACS Poli pentru înfruntarea cu Petrolul, dar și noi indisponibilități. Ce contracandidată a fost ”înțepată” de Daniel Stanciu

0
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare (12) noi

Timișorenii au parte de un duel important la finalul sezonului regulat. ACS Poli se duelează vineri cu ultima clasată, Petrolul Ploiești, meci în care Florin Marin poate miza din nou pe vârful Robert Elek. Bănățenii au în schimb noi probleme de ordin medical, Gabriel Cânu și Prince Rajcomar fiind cu semnul întrebării pentru perioada următoare.

Nici Goga sau Pedro Henrique nu sunt refăcuți în tabăra timișoreană. O situație mai complicată îl poate viza pe Gabriel Cânu, cu probleme la genunchi acesta ar putea să sufere o operație care l-ar ține departe de gazon multe săptămâni. Se așteaptă de asemenea și un verdict în privința lui Prince Rajcomar, care a acuzat în continuare dureri. În aceste condiții ACS Poli a rămas, din nou, într-un singur atacant veritabil, Robert Elek. Marcator a patru goluri în acest sezon al Ligii I acesta de abia și-a revenit din accidentarea suferită la braț, dar va fi apt cu Petrolul.

”E un meci foarte important, are o miză deosebită pentru ambele echipe, putem câștiga.


Victoria ne poate asigura o liniște pentru play out. Au avut o campanie bună de transferuri, au adus jucători de calitate. În primul meci cu Craiova era normal să intre mai greu în ritm. E o echipă echilibrată, cu un joc consistent. Mai ales prima repriză cu Viitorul, care e o echipă bună. Faptul că nu au câștigat nici ei de foarte mult va face ca jocul să fie foarte disputat de ambele echipe. Cu acel punct de la Iași suntem în fața Voluntariului”, a declarat Florin Marin.

Daniel Stanciu a ținut să precizeze și azi că postul tehnicianului nu e în pericol și în niciun caz nu l-a amenințat cu demiterea. ”Nu se pune problema. Aș vrea să se oprească toate aceste lucruri. Tot ce s-a discutat, a fost de ordin sportiv, e posibil și normal să fie și lucruri privite diferit. Avem același interes de a salva echipa. Apar tot felul de surse care spun că suntem în relații reci, dar vorbim zilnic. Am rămas așa singur pe la club în ceea ce privește conducerea”, a mai precizat Stanciu.

Managerul sportiv a privit atent din studioul televiziunii cu care colaborează meciul FC Voluntari – Steaua și nu a ezitat să vorbească pe seama echipei lui Mitică Dragomir, contracandidată în lupta pentru salvare. ”Mie mi s-a părut ciudat că Voluntariul a avut împotrivă patru faze la care se putea acorda penalty și nu a fost acordat niciunul. Cei de la Steaua nu au protestat… Am spus că la faza cu Bărbuț din meciul cu noi a fost o întâmplare. Dar din ce am văzut luni seara… La faza cu mâna ridicată, Steaua a primit penalty cu noi, o fază smilară, la Artean”, a evidențiat Stanciu.

Partida ACS Poli Timișoara – Petrolul Ploiești se dispută vineri, de la ora 20.30, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. În cazul unei victorii bănățenii ar începe play out-ul cu 13 puncte. Prahovenii au în acest moment doar opt puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.