Oana Vincu: „Chiar mă bucur când aud lumea spunându-mi că Genius le-a...

Oana Vincu: „Chiar mă bucur când aud lumea spunându-mi că Genius le-a făcut tinereţea mai frumoasă“. Vezi unde va avea loc concertul Alpha Team

0
DISTRIBUIȚI

alpha2

Oana Vincu, fosta solistă a trupei Genius, care în anii ’90 a făcut furori în muzica dance autohtonă, a revenit în faţa publicului făcând parte actualmente din trupe Alpha Team. „Băieţii din trupă au luat legătura cu mine în luna martie a anului trecut, dar nu am putut începe repetiţiile cu adevărat decât prin luna august. Am început ca şi o trupă de coveruri, în repertoriu având multe piese de toate genurile, din anii 1960 până în zilele noastre, urmând ca anul acesta, să lucrăm şi la piese proprii, care, sperăm că se vor putea auzi din vara –toamna anului acesta“, ne-a declarat solista. Alături de ea în Alpha Team se află Mona Larion – backing vocal, Sebastian Simian – clape, Ferencz Szekeres – tobe, Victor Miclăuș – bass şi Ion Dorobanțu – chitară şi backing vocal. Următorul concert al formaţiei va avea loc vineri 19 februarie, cu începere de la ora 22, la The Note Pub, unde muzicienii vor cânta o serie de preluări.

alphateam

În ceea ce priveşte amintirile legate de formaţia Genius, Oana recunoaşte că la majoritatea concertelor lumea îi cere să cânte Macho Man, unul din cele mai cunoscute hituri ale formaţiei.


„Încă nu o avem în repertoriu, dar va trebui să facem Macho Man, pentru că peste tot unde cânt, lumea cere piesa asta. Eu fug un pic de titulatura asta de fosta solistă Genius, dar cred că este şi va rămâne un stigmat, nu în sensul rău al cuvântului. Oricum, chiar mă bucur când aud lumea spunându-mi că Genius le-a făcut tinereţea mai frumoasă. Întotdeauna aud exclamaţia: -„Ce vremuri!. E frumos să ştii că ai participat şi tu, cu o fărâmă de emoţie şi de bucurie, în viaţa lor. Deci nu se va auzi Macho Man, la concertul nostru din The Note Pub, dar va fi o seară plină de energie, în care veţi putea asculta hituri celebre din zona pop-rock, reggae şi disco. O seară în care sigur vă vom transmite emoţie şi căldură. Iar, cu Macho Man, urmează în viitorul apropiat…“, ne-a declarat Oana Vincu.

Fiica binecunoscutului interpret şi dirijor de muzică de folclor Ilie Vincu, Oana a păşit în lumina reflectoarelor în anii ’90, alături de Genius, o formaţie din care au mai făcut parte Cezar şi Ovidiu Hălmăgean, şi care a cunoscut un succes deosebit cu piesele „Oraşul trist”, „Macho Man”, „Îmi plânge inima” sau „Vara”. Oana a revenit în atenţia publicului după 14 ani de pauză, cu o piesă realizată în duet cu Gabriel Cotabiţă, „Patul gol“. Biletele pentru concertul formaţiei Alpha Team de vineri 19 februarie costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.