Nicolae Robu a constatat că angajaţii din PrimăriaTimişoara TRAG CHIULUL. Ce fac...

Nicolae Robu a constatat că angajaţii din PrimăriaTimişoara TRAG CHIULUL. Ce fac pe la spatele lui şi cum vor fi pedepsiţi

0
DISTRIBUIȚI

robu nervos 1

Cu toate că este de mai bine de trei ani primar al Timişoarei, Nicolae Robu nu are norocul de a se dezice de meseria sa de bază, cea de profesor. Şi asta pentru că, la fel ca tinerii, angajaţii din Primăria Timişoara par să fie greu de disciplinat. Ba mai mult, cei care sunt plătiţi din bani publici să muncească în interesul cetăţenilor par să fie ocupaţi cu orice altceva.


Iar problema nu a fost sesizată de cetăţenii nemulţumiţi de ritmul în care se mişcă lucrurile în instituţia de pe Loga, ci chiar de edil.

Nicolae Robu a declarat astăzi că „am fost sesizat de persoane care au avut treabă într-un loc sau altul că sunt cam goale birourile. Acuma sigur că dumneavoastră vă place formula aceasta de exprimare şi parcă văd titluri. Nu sunt goale, luaţi-o ca un semnal de alarmă, dar anumite persoane nu sunt în birou şi nu prea se ştie ce fac de fapt şi unde sunt. Şi atunci, am făcut o convocare inopinată. Am anunţat la 12 fără 5, peste cinci minute tot personalul în sală şi prezenţa la intrare. A fost un prim avertisment şi voi face lucrul acesta de mai multe ori. Da, au fost oameni care au lipsit, au avertisment şi dacă se mai întâmplă să nu fie notaţi aprioric unde au plecat, pentru ce scop au plecat şi pentru cât timp au plecat, vor fi sancţionaţi. Se merge la Comisia de Disciplină, că nu putem acţiona discreţionar vom aplica sancţiunile de rigoare”. Edilul şi-a exprimat speranţa că legislaţia din România va fi schimbată pentru ca plata funcţionarilor publici să se poată face şi în funcţie de performanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.