Primarul Nicolae Robu face un apel OFICIAL către CNADNR pentru autostradă și...

Primarul Nicolae Robu face un apel OFICIAL către CNADNR pentru autostradă și centură. Ce fonduri crede că ar trebui accesate

1
DISTRIBUIȚI

robu nervos 1

Sătul să trimită adrese prin care cere bani de la București pentru amenajarea centurilor de Nord-Vest și Sud, primarul Nicolae Robu susține că a găsit astăzi o nouă soluție pentru a-și respecta promisiunile din campania electorală din 2012 sau pentru a face noi planuri fără acoperire.


Astăzi, vorbind despre proiectele cu finanțarea europeană, Robu a declarat că „lansez acum un apel și voi lansa un apel oficial către CNADNR să se gândească să acceadă fonduri europene de cooperare transfrontalieră România-Serbia pentru realizarea autostrăzii Timișoara-Beograd, într-o gândire care să cuprindă și centura de Nord-Vest. Trebuie să acționăm pe toate canalele, Timișoara se va putea declara mulțumită doar când va avea o centură completă. (….) Noi continuăm să insistăm pe proiectul cu centura de Nord și credem că o abordare potrivită ar fi cea pe care am menționat-o. Aici chiar avem oportunitatea de a face în colaborare cu vecinii noștri din Serbia autostrada Timișoara –Beograd și ea poate fi făcută cu un traseu de ocolire care să meargă prin zona centurii de Nord”. Trebuie amintit că premierul Dacian Cioloş a clarificat subiectul finanţării centurii de Sud. Prezent vineri la Timişoara, acesta a explicat că banii se alocă în funcţie de priorităţile stabilite prin Master Planul de Transporturi actual.

1 COMENTARIU

  1. oare ce interese are masterplanul avand in vedere ca cel mai important oras al tarii ,cu nenumarati investitori de top, nu are in 2016 centura????
    rusinos si penibil ca acceptam asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.