Primarul Nicolae Robu a început ISTERIA PENALĂ – plângeri împotriva unei auditoare...

Primarul Nicolae Robu a început ISTERIA PENALĂ – plângeri împotriva unei auditoare de la Curtea de Conturi. Vezi cum o atacă

1
DISTRIBUIȚI

robu (8)

Primarul a început un atac asupra celor care și-au permis să semnaleze problemele existente în actele administrației locale. Acesta a pus tunurile pe o auditoare de la Curtea de Conturi, împotriva căreia va formula o plângere penală. Conform adevărul.ro, edilul susține că o va reclama pe auditoarea Mariana Ciulei pentru abuz în serviciu şi întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Vă reamintim că în urma controlului efectuat la primărie, Curtea de Conturi a constatat că finanțarea ACS Poli de către Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș este ilegală, o situație identică fiind și în cazul altor cluburi sportive – aceasta este concluzia a două controale efectuate în paralel de Curtea de Conturi la cele două instituții publice. Pe lângă echipa de fotbal “moşită” de primarul Robu, auditorii au mai constatat că s-au alocat nelegal bani şi pentru Baschet Club Timişoara, Clubul de Handbal Politehnica Timişoara şi Saracens Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timişoara, toate aceste patru cluburi funcţionând sub formă de asociaţii.
Robu confirmă că va formula o plângere penală și a declarat pentru adevărul.ro că „eu sunt convins că toată abordarea acestei cucoane, care nu ştiu în ce împrejurări a ajuns auditor la Curtea de Conturi, a fost una abuzivă, care a făcut foarte mult rău oraşului.


Abordarea ei nu are nicio legătură cu legea. Nu vorbim despre lipsă de profesionalism, ci despre abuz pur şi simplu, despre sfidarea legii. Această doamnă a fost dată afară o dată de la Curtea de Conturi. Am înţeles că a câştigat în instanţă pe vicii de procedură şi a fost reîncadrată. Acum a fost din nou sancţionată. Este în afara oricărei cunoaşteri profesionale. Dacă ar fi pusă la un examen de specialitate, cred că s-ar lua cu mâinile de cap cei care i-ar corecta lucrarea pentru că realmente nu ştie nimic”

Edilul a spus că  primăria pregăteşte o plângere penală şi împotriva auditoarei Carmen Roman, care a întocmit un raport devastator pentru Primăria Timişoara, acuzând municipalitatea că a finanţat ilegal clubul de fotba ACS Poli, dar şi cluburile de baschet, handbal şi rugby şi Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană cu peste 35 de milioane de lei. „Noi nu mai dăm niciun leu de mai bine de jumătate de an pentru că aşa a considerat această cucoană. Aceste cucoane trebuie să plătească şi le facem plângere penală pentru abuz în serviciu. Eu nu am motive să fiu timorat. De aceea mă iau la luptă. S-a ajuns în situaţia în care oameni care ştiu că au dreptate pe o anumită speţă, simţindu-se cu păcate într-o alte speţe, tac din gură”, a declarat primarul Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.