Primarul Victor Malac de la PSD, în cursa pentru titlul de „Politicianul...

Primarul Victor Malac de la PSD, în cursa pentru titlul de „Politicianul anului”. Ce realizare îl recomandă şi cu cine se va întrece

0
DISTRIBUIȚI

victor-malac-primar-dumbravita-700x336

Un primar PSD Timiș ar putea primi titlul de „Politicianul anului”. Este vorba despre primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, care a fost nominalizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali în cursa pentru premiul amintit mai sus care se va acorda la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială.

Nominalizarea lui primarului PSD vine în urma realizării „Centrului de zi pentru îngrijirea copiilor” din Dumbrăviţa, un proiect pe care primarul comunei limitrofe Timişoarei a reuşit să îl implementeze.


„Clădirea Centrului de zi are o suprafață utilă de 2570,91 mp, dispus în regim P+1E, cu spații educaționale pentru 216 copii din care 24 cu dizabilitati, ce provin din familii cu probleme sociale. Obiectivul principal este asigurarea educaţiei necesare şi a siguranţei copiilor care provin din familii cu probleme sociale de pe raza comunei Dumbraviţa cât şi din localităţile vecine. Copiii beneficiază de educaţie şi suport psihopedagogic din partea cadrelor didactice şi medicale specializate”, transmite departamentul de presă din cadrul PSD Timiș.

„Am rămas şi eu surprins de această nominalizare, nu m-a anunţat nimeni de ea. Evident că mă onorează, ţinând cont de faptul că mă aflu în această ipostază alături de un fost prim-ministru, de miniştrii sau primari de municipii importante din România. Eu mă bucur mai mult pentru faptul că am reuşit să ducem acest proiect al Centrului de zi la bun sfârşit şi că peste 200 de copii au parte de o îngrijire corespunzătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Malac, care va concura cu oameni precum Victor Ponta, Rovana Plumb, Ilie Bolojan, Ion Călinoiu, Vasile Dâncu sau Claudia Boghicevici.

Foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.