Primul Cetăţean de Ruşine al Municipiului Timişoara

Primul Cetăţean de Ruşine al Municipiului Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Ieri, Timişoara a bifat un nou record trist, o nouă şedinţă de consiliu local care depăşeşte cu mult scenariul oricărui show de circ. Pentru a suta oară aleşii locali au tăcut şi au înghiţit ca primarul Nicolae Robu, simplu invitat la şedinţele de plen, să îi insulte şi să tragă sforile alegând cine vorbeşte, decretându-i duşmani ai Timişoarei pe pesediştii care au refuzat să mai stea să fie ijgniţi de el şi i-au cerut să le adreseze scuze. Trebuie spus că în marea de discursuri imbecilizante susţinute de primarul Nicolae Robu care nu se poate opri din a se lăuda singur, probabil pentru că din ce în ce mai mult cei din jur îi văd adevărata faţă chiar şi în ciuda frizurii estompate, edilul a enunţat o idee interesantă. Înfiinţarea unui titlul de Cetăţean de Ruşine al Municpiului Timişoara, pentru cei care au contribuit la denigrarea imaginii oraşului.


Ei bine, după părerea mea şi nu numai a mea, cel mai potrivit om pentru acest titlul este chiar domnia sa.

O scurtă expunere de motive ar cuprinde:

Abilitatea de a jigni grosolan orice om care are o altă părere pe care o expune argumentat, fără a renunţa atunci când mai marele primar refuză să ţină cont de ea.

Recordul de a nu îşi îndeplini niciuna din promisiunile afişate pe pliantele distribuite în campanie electorală.

Recordul de a fi jignit arhitecţi, persoane cu handicap, şoferi sau peisagişti care au atras atenţia cu privire la neregulile proiectelor din Timişoara.

Tentative repetate şi demne de baronii PSD de împiedica presa să obţină informaţii, prin refuzul de a oferi informaţii importante cu privire la proiecte de interes pentru timişoreni şi prin insultarea fără limită a jurnaliştilor care îşi fac meseria prezentând subiecte incomode.

Pentru schimbarea renumelui Timişoarei în Palmişoara, tărâm al visurilor legate de metrou, al palmierilor, al zebrelor sinucigaşe şi al ciorilor nemuritoare.

Performanţa de a popula Primăria Timişoara cu nenumăraţi angajaţi din PNL şi schimbarea Organigramei, care, culmea, a coincis cu schimbarea atribuţiilor şefilor de departamente sau direcţii care au refuzat să fie obedienţi.

Recordul de a jigni PSD prin expresia „ciuma roşie”, uitând că această „ciumă” i-a făcut campanie electorală pe vremea când era internat în spital.

Recordul de a fi înfiinţat un show al PMT pe Facebook, emisiune unde se laudă de unul singur şi unde oferă exemple de jurnaliste fete care nu au studii în domeniu, dar sunt „calificate” cu carnet de partid PNL şi au „ablitatea” de a citi întrebări de pe foaie şi a asculta fără întrerupere laudele edilului.

3 COMENTARII

  1. Odată (L544) mi-ai spus să aştept un răspuns… 😛
    Pe tine însă te deplâng… ciuma cred că-i dată de o bacterie dar ce ni se întâmplă nouă e un virus cu pleata spoită… Am ajuns de mirul lumii şi până şi cei din Caracal cu un ochi râd iar celălalt stă să le crape de invidie…
    Fără un stop cardiac cu cleme prinse tare cred că şanse nu-s… Deh, meandrele cotidianului… sinergia faptelor, ha?

  2. acest titlu trebuie acordat celor care l-au votat, fara stampila lor nu ar fi ajuns primar.

    PS: ca ziaristi sa ii puneti intrebarea daca isi doreste sa candideze la presedentia tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.