Propunere în CJT: Cosmin Contra ar putea fi cel de-al treilea Cetăţean...

Propunere în CJT: Cosmin Contra ar putea fi cel de-al treilea Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş

2
DISTRIBUIȚI

contra

Propunere importantă făcută de consilierul judeţean Marcel Mihoc, fost PSD, acum independent, în legătură cu următoarea personalitate care ar urma să primească titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş. Primii doi oameni care au primit această distincție sunt Patriarhul Daniel și caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

„Fac o propunere, se votează în plen, o propunere în calitatea mea de cetățean. Cosmin Contra este cetățean de onoare a localității Uivar, dorește să se întoarcă în România, să deschidă un club.


E plecat din Timiș, a realizat ceva în lumea asta, ne-a reprezentat cu mândrie unde a fost, de ce să nu ajutăm un om din diaspora să se întoarcă acasă? E un gest simbolic, un motiv de respect față de ceea ce a făcut în domeniul sportului”, a declarat Marcel Mihoc.
Consilierul a explciat şi că a discutat deja cu Contra care şi-a dat un acord de principiu.

Cosmin Contra a început fotbalul în 1993 la Politehnica Timișoara, echipă unde a și revenit în 2010, iar de-alungul carierei a jucat la cluburi importante din Europa, precum Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich Albion sau Getafe. De asemenea, fostul fundaș dreapta a jucat de 73 de ori în echipa națională a României, pentru care a marcat 7 goluri. După ce a agățat ghetele-n cui, Contra a început o carieră de antrenor, prima echipă pe care a pregătit-o fiind Poli Timișoara, în perioada Marian Iancu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.