Puncte la îndemâna lui CH Poli în Moldova. Ce spun alb-violeții despre...

Puncte la îndemâna lui CH Poli în Moldova. Ce spun alb-violeții despre perspectiva play-off-ului

0
DISTRIBUIȚI

poli minaur (1)

CH CSU Politehnica traversează o perioadă bună în campionat și are parte în weekend de o misiune ușoară pe terenul ultimei clasate, Danubius Galați. Handbaliștii timișoreni par să se folosească de următorul meci pentru a pregăti duelul cu Călărașiul de săptămâna viitoare.

Poli se află la egalitate cu Steaua, pe treapta a cincea a Ligii Naționale, și e greu de crezută că timișorenii mai pot rata prezența în play-off. Sâmbătă, bănățenii joacă la Galați, o echipă clar inferioară, dar unde trebuie să se păzească de factorul relaxare. ”Teoretic e ușor, echipa din Galați nu a adunat niciun punct, dar trebuie să ne concentrăm.


Vom trata fiecare joc cu seriozitate pentru a ne îndeplini obiectivul. Deplasarea e lungă, e un drum greu, sperăm să ne întoarcem cu trei puncte ca să pregătim în liniște jocul cu Călărași. Dacă îi batem și pe ei avem mari perspective pentru play-off”, a declarat Attila Horvath, ”secundul” Politehnicii. La Galați ar putea primi mai mult timp în teren și jucătorii mai tineri.

La fel ca și baschetbaliștii de la BCT, handbaliștii timișoreni pun rezultatele pozitive și pe seama condițiilor îmbuntățite la club. ”Nu cred că e o partidă ușoară, e importantă pentru noi. Avem trei victorii în ultimele trei meciuri, e un joc important pentru noi în perspectiva play-off-ului. E o atmosferă bună la echipă, de aceea au venit și rezultatele. Am trecut peste probleme. Clar că ne dorim atingerea play-off-ului. Avem partide grele, mai vin aici Odorheiul și Reșița. Campionatul mi se pare puternic. Noi avem jucători precum Fenici și Timofte, cu o mare experiență”, a spus și Marko Lasica.

Partida Danubius Galați – CH Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.