Repetiție cu adversar modest pentru ACS Poli. Pe cine vor întâlni elevii...

Repetiție cu adversar modest pentru ACS Poli. Pe cine vor întâlni elevii lui Florin Marin în ultimul test dinaintea partidei cu FC Voluntari

0
DISTRIBUIȚI

lot acs poli (9)

Revenită din Antalya trupa bănățeană va mai disputa un singur amical înainte de reluarea campionatului. ACS Poli va întâlni duminică, în repetiția generală pentru importantul joc cu FC Voluntari din runda a 24-a a Ligii I, o echipă pe care ar trebui să o învingă fără probleme, CS Millenium Giarmata, codașa Seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Timișorenii au revenit cu bilanț negativ din Turcia și pot doar să echilibreze statistica din jocurile de iarnă printr-o victorie.


Scutaru și compania au primit liber încă două zile, astfel că primul antrenament după revenirea acasă va fi abia vineri, la ora 11.

Duminică, de la ora 11, în complexul ”Dan Păltinișanu”, ACS Poli va juca cu Millenium Giarmata în ultima testare înainte de întâiul joc oficial din 2016. Trupa din nordul Timișoarei a avut parte de cel mai slab tur de campionat de până acum în Divizia C. E codașă în Seria a IV-a, unde a obținut doar o victorie. Echipa pregătită de Răzvan Leucă se bazează și în retur pe jucători tineri din zonă, câțiva dintre ei fiind împrumutați de la LPS Banatul. Totuși, în ultimul test alb-albaștrii au învins colega de eșalon CS Ineu, scor 3-2. Pentru timișoreni ar trebui să fie un meci foarte ușor după eșecul suferit cu georgienii de la Chikhura (0-2). Un motiv pentru care ACS Poli nu și-a găsit un adversar de repetiție mai puternic e că și multe grupări din ligile inferioare își bat programul în cuie încă de la finele anului precedent.

ACS Poli o va întâlni pe 14 februarie pe FC Voluntari într-un joc pe teren propriu în penultima rundă a sezonului regulat al Ligii I. Ilfovenii au realizat mai multe mutări interesante în această iarnă. Pe postul de tehnician a fost instalat Ionel Ganea iar la conducerea clubului e acum Mitică Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.