Restart cu noi probleme medicale pentru ACS Poli. Fără ce nume vor...

Restart cu noi probleme medicale pentru ACS Poli. Fără ce nume vor aborda timișorenii importantul duel cu Voluntariul lui Ganea

1
DISTRIBUIȚI

reunire lot poli 2016 14_resize

Echipa pregătită de Florin Marin are mâine primul examen important din 2016. Problemele de anul trecut în privința lotului nu o ocolesc însă pe ACS Poli. Timișorenii nu pot să abordeze duelul cu FC Voluntari fără o serie importantă de jucători. Ultima lovitură e accidentarea lui Robert Elek.

ACS Poli înfruntă mâine o echipă ilfoveană cu o față total schimbată. Șase jucători au sosit numai de la două fruntașe ale Ligii I, Viitorul și Steaua. Dacă în majoritatea cazurilor e vorba însă de tineri de perspectivă, unul dintre numele aduse, Vlad Achim, impresionase în echipa lui Hagi. ”E un joc foarte important pentru ambele echipe, sunt în luptă cu noi pentru evitarea retrogradării. S-au întărit la toate nivelele, l-au dus pe Dragomir și Kassai, conducători cu experiență. Îi vor ajuta, au adus in toate compartimentele jucători care au demonstrat ceva, precum Achim, era al doilea pasator. A avut o evoluție foarte bună la Viitorul. Țîru, Filipov, Moke de la Rapid, Tudorie, Vrânceanu, îi vor ajuta”, a declarat Florin Marin.

Goga, la Belgrad.


Elek, lovit la mână

Pe lângă faptul că nu vor miza pe Javi Hernandez, suspendat. Bănățenii nu au nici acum vești bune în privința jucătorilor care au absentat mai mult. Dorin Goga suferise o ruptură pentru care mai are de tras, se duce constant în Serbia la ”vraciul” Marijana Kovacevic. Mai mult, în această săptămână, la antrenamente, s-a lovit și Robert Elek.

”Jucătorii s-au pregătit bine au fost concentrați la antrenamente. Sunt convins că sunt pregătiți bine pentru acest joc. Ne confruntăm cu probleme de lot. Elek a suferit în această săptămână o accidentare la braț, are o mică leziune, Goga are probleme cu operația dinaintea pregătirilor. Pedro nu e la un nivel bun. Nu s-a recuperat, va reintra când va fi la 100%. Cel mai important meci e cel de mâine. Apoi vine cel cu Iași, care are șanse la play-off după rezultatul de aseară”, a spus Florin Marin. Acesta ar putea miza chiar pe Zicu în atac, dacă nu va rămâne la opțiunea Prince Rajcomar, atacant care nu s-a acomodat încă. ”Avem probleme în ofensivă, Rajcomar e singura soluție, el e atacant pe poziția naturală. Altfel, improvizăm. Pe Zicu l-am mai folosit atacant. Goga e in Serbia la tratament. Dacă recuperarea va decurge normal va juca in play out…”, a precizat Marin.

Tehnicianul bănățenilor se așteaptă ca Ionel Ganea să se descurce pe banca nou promovatei. ”E un antrenor bun, a demonstrat, a avut rezultate, știe să-și motiveze bine jucătorii. Din acest punct de vedere e un câștig pentru ei”, a conchis Florin Marin.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Voluntari se dispută mâine, de la ora 16.30, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Ilfovenii au doar 15 puncte adunate, cu șase mai puțin decât gazdele de pe Bega.

 

1 COMENTARIU

  1. poti sa inebunesti cu un astfel de antrenor-FM. pe spaniol, care era valid, il trimite acasa si Goga e la Belgrad, dar nu e sigur ca se va recupera si atacant de fapt nu are, Zicu fiind mijlocas ofensiv de fapt. cine l-a mai adus si pe asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.