REVOLTĂ Părinții micuților TERORIZAȚI de educatoare, disperați după ce au aflat cum...

REVOLTĂ Părinții micuților TERORIZAȚI de educatoare, disperați după ce au aflat cum erau tratați copiii lor. Ce au de gând să facă

1
DISTRIBUIȚI

monica cermure

În urma dezvăluirilor PRESSALERT.ro cu privire la abuzurile săvârșite de educatoarea Monica Cermure, în Iohanisfeld s-a pornit o adevărată revoltă a părinților.


Oamenii  și-au recunoscut copiii în înregistrările audio și au rămas șocați de felul în care dăscălița îi maltrata verbal, emoțional sau chiar fizic.

„Azi dimineață la ora 8,00 ne-am adunat, toți părinții, la grădiniță și strângem semnături pentru excluderea ei din învățământ. Locul ei e la oi, nu la copii”, a spus mama care a declanșat totul.

Momentan au semnat părinții tuturor copiilor preșcolari, iar oamenii sunt hotărâți să bată la pas satul și să obțină semnături de la toată localitatea.

Reamintim că ieri, în urma dezvăluirilor noastre, educatoarea în vârstă de 42 de ani a fost supendată pe durata desfășurării unei anchete disciplinare.

 

1 COMENTARIU

  1. Stimați părinți la scoala generala nr.16 doamna Alina Jucuti se poarta idem celei de sus problema la aceasta scoala este ca directorul Pirvulescu susține obedient aceasta doamna..exista sesizări la inspectoratul școlar însă gașca PSD ista susține interesele de a nu ieși în eter informațiile..va rugam pe aceasta cale sa investigați și sa anunțați Ministerul despre protecțiile unor acoliți. Multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.